Insomniacs ‘Wolverine’-spil finder sted i samme univers som ‘Marvel’s Spider-Man’

Efter den store succes med ‘Spider-Man 2’ afslører spillets instruktør en mulig sammenkobling mellem dette og det kommende ‘Wolverine’-spil.

Insomniac Games, kræver næppe nogen introduktion i disse tider, da de netop har udviklet det enormt populære ‘Marvel’s Spider-Man 2’. Efter udgivelsen lyder det åbenlyse spørgsmål på, hvordan udviklerne har tænkt sig at gribe deres kommende ‘Wolverine’-spil an, som blev annonceret tilbage i september, 2021? Som svar på dette må vi vende opmærksomheden i retning af et interview med spilinstruktøren af ‘Spider-Man 2’, Bryan Intihar, som netop har medvirket i et af slagsen hos underholdningsmediet Kinda Funny

Se hele interviewet mellem Kinda Funny og Bryan Inithar, herunder:

Marvel’s Spider-Man 2 Spoilercast w/ Bryan Intihar | Kinda Funny Games

Her blev der gået i dybden med det nyligt udgivne ‘Spider-Man’, men da værten Greg Miller spørger ind til hvilket univers det kommende ‘Wolverine’-spil kommer til at foregå i, bliver det først rigtig spændene. Her følger et udklip fra interviewet: 

Greg Miller:  

“Jeg husker det ærligt talt ikke, er det blevet bekræftet, afvist eller bare ikke nævnt, om de [to spil] er i det samme univers?” 

Bryan Intihar: 

“øh, jeg mener, de er de, det er [de] begge, de er alle i 1048.” 

 Når Insomniac Games‘ ‘Spider-Man’ og ‘Wolverine’-spil nævnes i sammenhængen med “1048” eller rettere “Earth-1048”, refereres der her til hvor disse spilhistorier finder sted. I Marvel-universet har hver version af universet nemlig sit egen unikke nummer for at differentiere mellem forskellige tidslinjer, universer og fortællinger. For eksempel bliver det primære Marvel-univers, vi kender fra de moderne film, kaldet “Earth-616”. 

Bryan Intihars svar under interviewet bekræfter, at både begge spil er sat i “Earth-1048”, hvilket indikerer, at de deler samme univers og muligvis kommer til at interagere med hinanden på en eller anden måde i det kommende spils historie. 

Om ikke andet, så er kammeratskabet mellem Spider-Man og Wolverine et kendt faktum i Marvel-universet, og det skal blive spændene at se om Insomniac Games har i sinde at referere dette i kommende spil. Indtil videre har vi kun set et genkendede nik til dette med det Wolverine-inspireret Spider-Suit i ‘Spider-Man: Miles Morales’ fra 2020, men der er i den grad potentiale for at bygge langt mere oven på dette i fremtiden. Man har vel lov at håbe? 

Der er endnu ingen udsigter til en udgivelsesdato for det kommende ‘Wolverine’-spil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming