‘Hitman: Blood Money’ bliver håndholdt

En genudgivelse af ‘Hitman: Blood Money’ sniger sig ind på mobilen og Nintendo Switch til hhv. efteråret og vinter.

IO Interactive og Feral Interactive har slået pjalterne sammen, og annoncerer nu vores alle sammens yndlingssnigemorders comeback til det ikoniske stealth-action-spil, ‘Hitman: Blood Money’, nu under den nye titel ‘Hitman: Blood Money – Reprisal.’ Spillet er sat til at blive lanceret på iOS- og Android-platforme dette efterår, med en Nintendo Switch-udgivelse, der følger til vinter. 

En trailer til den kommende udgave af spillet kan ses her:

Hitman: Blood Money — Reprisal: A revitalised classic | Feral Interactive

‘Hitman: Blood Money – Reprisal’ er en opdateret version af det klassiske spil, optimeret til både store og små skærme. Moderniseringen inkluderer et nyt minimap, Instinct Mode og forskellige gameplay-forbedringer inspireret af senere indslag i Hitman-serien. Disse moderniseringer gør forhåbentlig spillet egnet til alle tre platforme og baner vejen for en underholdende genforening med titlen. 

Spillere vil genbesøge ikoniske steder og selvfølgelig eliminere højprofilerede mål, idet de påtager sig rollen som verdens mest berygtede snigmorder, Agent 47. Spillets tolv sandbox-missioner tilbyder uendelige muligheder for eksperimentering, fra det overdådige operahus i Paris til de travle gader i New Orleans under Mardi Gras. Uanset om du vælger en offentlig henrettelse, et lydløst drab eller en “ulykkelig ulykke,” er et bredt udvalg af værktøjer, våben, forklædninger og objekter til din rådighed – som altid. 

Begge mobiludgaver af ‘Hitman: Blood Money – Reprisal’ kommer udstyret med en fuldt tilpasselig touchscreen-funktionalitet. Derudover tilbyder spillet understøttelse af controllere samt tastatur og mus. Selvom specifikke funktioner for Nintendo Switch versionen endnu ikke er offentliggjort, kan vi nok godt forvente en unik udgave, der udnytter konsollens funktioner. 

For mere information henviser vi til Feral Interactives hjemmeside. Ja, ok – der står ikke særlig meget mere derinde, men vær sød at klik alligevel, da det er et fantastisk “Blast from the past” at beskue deres hjemmesidedesign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming