Highscore Arcade åbner i Field’s

Den populære internationale Arkade-kæde åbner nu ny lokation i Field’s!

“Gør dig klar til den ultimative spiloplevelse hos Highscore Arcade, hvor sjoven aldrig ender! Med over 35 forskellige spil og maskiner at vælge imellem er der noget for enhver gamer derude.”

Sådan lyder beskrivelsen af den nyåbnede Highscore Arcade, som netop åbner i dag d. 5 oktober i Field’s Shoppingcenter, København. Arkaden er et moderne tiltag på det nostalgiske arkade-format, og i stedet for at have pungen og mønterne oppe ved hver maskine, så betaler du for adgang til et væld af klassiske arkade-maskiner ubegrænset i en bestemt tidsperiode.

Chefen af den nye arkadehal i Danmark, Michael C.u.p, har udtalt i forbindelse med åbningen, at han glæder sig til at bringe nostalgien omkring arkade spil til 2023 med nye moderne versioner. Som sagt er det altså uden mønter, og C.u.p udtaler:

Alt foregår digitalt/cashless, og der er de vildeste spil både for seriøse gamere, forældre, ungerne, konkurrence-typerne og jer, der er på en date i biografen ved siden af.

Der er altså noget for alle slags gamere, og magien omkring arkadehallen er stadig intakt. Og åbningen i Field’s er forhåbentlig bare første skridt for at få de nyere generationer til at opleve arkade-underholdningen som i gode gamle dage.

Planen er over tid, at åbne flere HIGHSCORE ARCADES i Danmark, […] Men lige nu og her er der fuld fokus på vores nye sted i Fields, som har 12 millioner besøgende om året (dobbelt så mange som TIVOLI) – et fantastisk sted at begynde.

Sådan fortæller C.u.p om fremtidsdrømmene omkring den populære internationale arkade-kædes ankomst til Danmark. Om det kommer til at gå som han drømmer om må fremtiden vise, men vi her hos Pixel.tv er i hvert fald helt vildt begejstrede for, at de gode gamle arkadehaller bliver bragt ind i 2023 med et spændende moderne twist.

Faktisk er vi så begejstrede, at vi i dagens stream d. 5 oktober sender LIVE fra arkadehallens åbning, hvor vi på kontoret vil dyste imod hinanden på et væld af gode gamle arkade-maskiner! I kan som altid se med på vores Twitch, Pluto.tv eller Waoo når vi er LIVE fra 13-16, eller på TV-kanalerne når dagens stream bliver genudsendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming