Her er PlayStation plus spillene for oktober

PlayStation Plus’ månedlige spil for oktober 2023, byder på splatterfest i rummet og hyggeligt landbrug.

Sony har løftet sløret for oktober måneds spiludvalg til PlayStation Plus-medlemmer. Fra tirsdag d. 3. oktober til mandag d. 6. november vil medlemmer som vanligt have adgang til tre nye titler: ‘The Callisto Protocol,’ Farming Simulator 22,’ og ‘Weird West.’ 

The Callisto Protocol | PS5, PS4 

The Callisto Protocol – Official Launch Trailer | PlayStation

Her bydes der på et narrativt drevet, tredjepersons survival-horror-spil, der er sat 300 år ude i fremtiden. Spillerne tager rollen som Jacob Lee, en indsat i Black Iron Prison, som er et topsikret fængsel beliggende på Jupiters måne, Callisto. Spillet byder på en blanding af skududveksling og nærkamp, hvor Jacob skal tilpasse sine taktikker for at bekæmpe hurtigt udviklende væsner, mens han søger efter nye våben, udstyr og evner for at undslippe de voksende trusler. Her på Pixel.tv var vi ikke synderligt begejstret for spillet vedudgivelse, men hvorfor ikke give det et skud alligevel? 

Farming Simulator 22 | PS5, PS4 

Farming Simulator 22: First Gameplay Trailer | Farming Simulator

Så er det på med overalls! Tag rollen som en moderne landmand og byg din gård i tre forskellige amerikanske og europæiske miljøer. Spillet tilbyder en bred vifte af landbrugsoperationer, der fokuserer på hhv. landbrug, dyrehold og skovbrug. Der er mere end 400 maskiner og værktøjer fra over 100 ægte landbrugsmærker som John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra og mange flere. Hvis det er din kop te, findes der vist nok ikke et bedre alternativ til realistisk farming. 

Weird West | PS5, PS4 

Weird West – Launch Trailer | PlayStation

Dette er et isometrisk action-RPG, der udforsker en mørk genfortolkning af det vilde vesten. Lovmænd og revolvermænd lever side om side med alverdens væsner. Rejs gennem historien om en gruppe atypiske helte, der skriver sin historie på baggrund af de beslutninger, du tager i det utilgiveligt miljø. Hver rejse er unik og tilpasses spillerens handlinger – alt du gør spiller en rolle og verden reagerer på de valg, du træffer. Saml en gruppe, eller drag alene ud i ‘Weird West’ og skab dine egne legender. 


PlayStation Plus-medlemmer har indtil den 2. oktober til at tilføje ‘Saints Row,’ ‘Black Desert – Traveler Edition’ og ‘Generation Zero’ til deres spilbibliotek. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming