Her er PC-Specifikationer for at køre ‘Starfield’ på PC

Bethesda har afsløret de nødvendige PC-specifikationer for at køre deres kommende sci-fi RPG, Starfield, som lanceres den 6. september på Xbox Series X/S og PC. 

Efter mere end fem års ventetid er Bethesda Game Studios’ nye IP, Starfield, endelig klar til at blive lanceret næste uge, d. 6. september. Spillet, der blev annonceret tilbage i 2018, lader til at blive studiets største til dato, komplet med hundreder af planeter og et væld af karakterer, med alt fra rum-pirater til marinesoldater.  

Spillet udkommer eksklusivt på Xbox Series X|S og PC, men for at kunne nyde dette sci-fi RPG eventyr til fulde foran tastaturet, skal man altså have en temmelig potent PC. 

Minimum Krav: 

Anbefalede Krav: 

Det er værd at bemærke, at Starfield ikke kun er et stort spil i termer af indhold, men det kræver også betydelig lagerplads—125 GB for at være præcis, og det skal være på en SSD-harddisk. Derudover vil spillet drage fordel af kraftige grafikkort og processorer for at kunne køre optimalt. 

Hvis du forudbestiller Digital Premium Edition, Premium Edition Upgrade eller Constellation Edition, får du mulighed for at spille spillet op til fem dage tidligere, fra d. 31. august. 

Starfield bliver tilgængelig på Xbox Series X|S, PC, og Game Pass d. 6. september. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming

Square 300 300x300