Her er November måned PS+ titler!

Ifør dig din bedste fedora, find dragekuglerne og pløk aliens i november måneds PS+ titler.

Så er det endnu en gang blevet den tid på måneden hvor PlayStation afslører hvilke titler deres PlayStation Plus abonnenter kan downloade i næste måned. Som altid blev titlerne afsløret igennem PlayStation Blog og I kan høre hvad I kan se frem til her.

Først og fremmest: ‘Mafia 2: Definitive Edition‘. Denne remaster af den gamle Mafia klassiker lancerede i 2020, og fans af det originale kan med glæde dykke tilbage i den medrivende Mafia-verden.

Derudover kan vi glæde os til at spille ‘Dragon Ball: The Breakers‘ – et asymmetrisk multiplayer spil i stil med Dead by Daylight, men sat i den elskværdige Dragon Ball-verden som vi alle kender og elsker. Begge de to forrige titler er PS4-versionen, og kan altså både hentes til din PS4 og din PS5.

Sidst men ikke mindst er månedens PS5 titel ‘Aliens: Fireteam Elite‘. Pløk masser af aliens i dette tredje-person cooperative multiplayer skydespil sat i det ikoniske Aliens univers.

Alle 3 spil er tilgængelige fra d. 7 november af og kan hentes til d. 4 december. Dette betyder også, at det er sidste chance for at hente oktobers PS+ titler ned som var ‘The Callisto Protocol’, ‘Weird West’, og ‘Farming Simulator 22’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming