Hellboy slår udgivelsesdatoen fast

Så er det store, røde bæst tilbage i Hellboy Web of Wyrd, og vi kan nyde godt af hans selskab til oktober. 

Upstream Arcade er i fuld gang med at lægge sidste hånd på deres kommende action-brawler ‘Hellboy Web of Wyrd’. Spillet vil blive udgivet af hollandske Good Shepherd Entertainment, og det er netop blevet meddelt, hvornår vi finder ud af, om det kan leve op til forventningerne til et Hellboy-spil. Udgivelsesdatoen lyder på d. 4. oktober, og de tilgængelige konsoller bliver PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S og Nintendo Switch. 

I forbindelse med nyheden om udgivelsesdatoen hører der selvfølgelig en lancerings-trailer til: 

I traileren følger vi Hellboy, som kaster sig gennem en portal ind i “The Wyrd” – en visuelt spændende, men foruroligende verden fyldt med fjender. Der er alt fra levende statuer til blodtørstige monstre – alle ude efter at holde Hellboy fanget for evigt.

‘Hellboy Web of the Wyrd’ er selvfølgelig baseret på Mike Mignolas Hellboy-tegneserier udgivet af Dark Horse Comics. Der bydes på en original historie skabt i samarbejde med Mignola, samt stemmeskuespil af den desværre afdøde Lance Reddick som Hellboy. 

Spillets Cell-Shading grafik ser en smule kantet ud, men stilen fra tegneserien er til gengæld intakt. Det er svært på nuværende tidspunkt at vurdere spillets kvalitet, men vi håber på det bedste. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming