Halo Infinites Creative Director ansættes hos Netflix Games

Fra Halo Infinite til Netflix Games.

Den erfarne udvikler Joseph Staten, som tidligere har arbejdet på store franchises som blandt andet Halo og Destiny, er lige blevet ansat hos Netflix Games. Som en del af hans nye job vil Staten fungere som Creative Director på en AAA multiplatform-titel, der i øjeblikket er under udvikling.

Staten annoncerede sit nye job hos Netflix Games på Twitter og afslørede, at spillet, der er under udvikling, er baseret på en original IP. Han udtalte også i sin tweet, at en del af hans job vil indebære samarbejde med andre udviklere for at “skabe verdener fyldt med ikoniske karakterer, dybe mysterier og endeløse eventyr“.

Tidligere i år svirrede rygterne om, at Staten ville forlade 343 Industries for at slutte sig til Xbox’s udgivelsesafdeling. Rygterne opstod på baggrund af et stort antal fyringer hos Microsoft, som også involverede studier, der skulle afskedige en del udviklere og omstrukturere.

Både Staten og Microsoft bekræftede hans afgang tidligere på måneden. I løbet af sin tid hos forskellige studier, herunder Bungie og 343 Industries, har Staten fungeret som “head of creative” på Halo Infinite og også hjulpet med at lave cinematics i Halo: Combat Evolved, Halo 2 og Halo 3. Staten har også arbejdet med Bungie som hovedforfatter for Destiny.

Netflix har endnu ikke afsløret nogen detaljer om det spil, Staten i øjeblikket arbejder på, men med det baggrundskatalog, så kan vi ikke andet end at se frem til hvad Statens næste projekt kommer til at indebære!

Hvad håber I på fra et af hovederne bag Halo-franchisen?

Facebook – DiscordYouTube – WaooTwitch – TwitterSnapchat – TikTok – Pluto.tv – Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming