‘Gollum’ udviklers undskyldning var skrevet af ChatGPT

En af årets største fiaskoer Ringenes Herre-spillet Gollum graver sin grav endnu dybere!

Når vi kommer til at huske tilbage på 2023, så kommer det uden tvivl til at være som et af de bedste spilår i lang tid. Dog er alle år ikke perfekte og vi skal ej glemme de fiaskoer som året også har budt på.

En af de største af dem er Daedalic Entertainments ‘The Lord of the Rings: Gollum’, som ærligt talt aldrig skulle have eksisteret. At spille Ringenes Herre fra Gollums synsvinkel kan der umuligt have været nogen som har bedt om. Det blev selvfølgelig også jævnet til jorden af anmeldere og spilverdenen, da det endelig udkom efter mange udskydelser, hvilket betød af udvikleren måtte sige undskyld for spillet.

Det lyder jo som den rigtige beslutning fra udviklerens side, dog kommer undskyldningen ikke helt oprigtigt fra spiludviklerens hjerte. Sådan spotter X-brugeren @Knoebelbroet på X, der lagde mærke til at undskyldningen lød godt og grundigt som en vis AI ville formulere. Den er nemlig skrevet af ChatGPT, og det viser sig at udvikleren Daedalic Entertainment faktisk aldrig har set brevet eller dets indhold før udgiveren Nacon udgav undskyldningen.

Det er da i høj grad en pinlig affære, og det var faktisk også planen, at der skulle udvikles mere på Gollum og at der skulle udkomme endnu en Ringenes Herre titel fra udvikleren. Begge er altså blevet aflyst, og det er nok også for de tyske udvikleres bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming