Genskabelsen af ‘Turok 3’ er blevet udskudt 

Det er 23 år siden vi sidst stiftede bekendsskab med ‘Turok 3’, og nu må vi altså vente yderligere et par uger.

Nightdive Studios remaster af ‘Turok 3: Shadow of Oblivion’ er desværre blevet en smule forsinket ift. sin udgivelse. Oprindeligt planlagt til d. 14. november 2023, er lanceringen nu blevet rykket til d. 30. november 2023. Denne forsinkelse gælder for alle platforme, herunder PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch. 

Nightdive adresserede forsinkelsen på sociale medier og skriver, at beslutningen om at udskyde udgivelsen blev taget for at “levere den bedste Turok 3-oplevelse muligt” 

 

Remasteren af ‘Turok 3: Shadow of Oblivion’ repræsenterer det sidste kapitel i den oprindelige ‘Turok’-trilogi, udviklet af det nu nedlagte Iguana Entertainment. Serien af genskabelser begyndte med den første ‘Turok’ remaster udgivet i 2015, efterfulgt af det andet spil i 2017. Denne tredje titel, som markerer dets første tilgængelighed siden debuten på Nintendo 64 i 2000, sigter mod at levere en oplevelse, der er både tro mod originalen og optimeret til brug på moderne platforme. Der er tale om forbedrede omgivelser, karaktermodeller, opdaterede våbenmodeller og avancerede renderings-funktioner som anti-aliasing, bloom, ambient occlusion, dynamiske skygger og motion blur. Spillet sigter efter at køre med op til 120 fps i 4K-opløsning på kompatible platforme. 

Remasteren bruger Nightdive Studios’ KEX Engine, og lover højere visuel gengivelse på tværs af 3D-modeller, teksturer og andre grafiske effekter. Spillet vil tilmed understøtte brug af gyro-controls på Nintendo Switch. 

I ‘Turok 3: Shadow of Oblivion’ kan spillerne vælge mellem to protagonister, Joseph og Danielle Fireseed, søskende til Joshua Fireseed fra ‘Turok 2: Seeds of Evil’. Spillets narrative drejer sig om at besejre antagonist Oblivion og dens følgere, “Flesh Eaters”. 

Se den nostalgieske trailer til spillet herunder: 

Turok 3: Shadow of Oblivion Remastered – Announcement Trailer | Nightdive Studios

Eftersom vi har ventet i 23 år på en forbedret version af spillet, går det nok at det lader vente på sig et par ekstra uger. Vi håber, det bliver ventetiden værd. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming