Gennemgang af ‘The Last of Us Part 2’s kommende rouge-like mode 

Her er fremvisningen af ‘The Last of Us Part 2 Remastered’s “No Return” trailer.

Naughty Dog giver et indblik i deres kommende rouge-like game mode til det snarligt udgivne ‘The Last of Us Part 2 Remastered’ med den nyeste trailer til tilføjelsen “No Return”. Sat til udgivelse d. 19. januar 2024, på PlayStation 5, lover remasteren masser af nye tilføjelser, men bl.a. en frisk, roguelike survival tilgang til spillet. 

“No Return”-mode introducerer et single-player roguelike survival element, der har til formål at udfordre spillere til at holde ud så længe som muligt gennem en serie af tilfældigt genreret modstand. Hvert møde i denne mode byder på en forskelligartet vifte af fjender og lokationer fra “Part 2”, og kulminerer i intense boss kampe. Unikke gameplaymodifikationer sikrer at ikke to gennemløb er den samme, og efter hver spilbar karakter har sine egne unikke egenskaber som gerne skulle tilføje til underholdningen. “No Return” inkluderer et global leaderboard for en “Daily Run”, så der skulle også være lidt til de konkurrencesyge spillere derude. 

Se den nye trailer der viser de forskellige figurer frem, lige her: 

The Last of Us Part II Remastered – No Return Mode Trailer | PlayStation

Traileren afslører et solidt udvalg af spilbare karakterer, inklusive velkendte ansigter og endda et par overraskelser. Spillere kan træde ind i rollerne som Ellie, Dina, Jesse, Tommy, Joel, Abby, Lev, Yara, Mel og Manny. Tommy, Joel og Mel vil dog først være utilgængelige, da de skal låses op ved at spille sig igennem den nye game mode. Hver karakter er som sagt designet med forskellige “perks” for at understøtte forskellige spilstile, og det vil være muligt at låse op for nye skins, som man skrider frem i spillet. 

‘The Last of Us Part 2 Remastered’ byder på betydelige forbedringer og nye funktioner, så her kommer en lang smøre om hvad du kan forvente dig: Forbedret grafik, 4K-output i Fidelity Mode og 1440p opskaleret til 4K i Performance Mode. Spillet inkluderer en Unlocked Framerate mulighed for tv’er, der understøtter VRR, øget tekstur opløsning og forbedret skyggekvalitet. Desuden tilbyder den remastered versionen forbedrede loadtider og integrerer DualSense trådløs controller haptisk feedback og adaptive udløsere for en mere medrivende oplevelse. De oprindelige spils tilgængelighedsindstillinger vender også tilbage, suppleret med nye tilføjelser såsom Descriptive Audio, Speech to Vibrations og en oplåsbar Speedrun Mode. Foto Mode er forbedret med dynamisk belysning, Frame Forward og Gaze Direction blandt andre funktioner . 

Vi synes det ser lovende ud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming