Fyringer hos Bungie!

Den kedelige trend fortsætter…

Selvom 2023 har været et storartet år for videospil og gamere, så har det desværre ikke været det bedste år for dem som arbejder på spillene vi er så glade for. Spilindustrien bløder, som nyhederne lød for et par uger siden i ‘Spilnyhederne’, og desværre er såret ikke blevet lukket endnu.

Det seneste studie som er blevet ramt af fyringsrunderne er ‘Destiny’-udvikleren Bungie, som kommer midt i udskydelser af ‘Destiny 2: The Final Shape’ og deres kommende spil ‘Marathon’.

Sådan lyder det ifølge en ny rapport fra Bloombergs Jason Schreier, der fortæller at fyringsrunden har skåret omkring 100 jobstillinger på tværs af studiet. Studiets størrelse var tidligere på omkring 1.200 ansatte, så det er altså en ret stor omgang denne runde.

Begrundelsen bag disse fyringer er åbenbart, at ‘Destiny 2’ – og især spillets seneste udvidelse ‘Lightfall’ underpræsterede ved sin udgivelse, samt det faktum, at forudbestillinger til den kommende udvidelse ‘The Final Shape’ ikke har nået de interne forventninger.

Rapporten fortæller, at Bungie faktisk missede sit indtægtsmål med 45%, som et resultat af denne underpræstation fra ‘Destiny 2’ – det lover altså ikke godt for det ellers imponerende spilstudie.

Det er ikke første omgangs fyringsrunde hos de PlayStation-ejede studier, da både Naughty Dog og Media Molecule tidligere i år stod for skud. Lad os håbe, at tendensen ikke fortsætter ind i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming