‘Fortnite’s “The Big Bang” live event får måske besøg af Eminem 

Så er det snart tid til at vinke farvel til den gamle ø, og i stedet give plads til en eksplosion af nyt indhold i ‘Fortnite’.

Epic Games har annonceret “The Big Bang,” ‘Fortnite’s næste store live-event, der finder sted d. 2. december 2023. Begivenheden markerer afslutningen på ‘Fortnite’ Chapter 4’s sæson “OG”, som tog os tilbage til spillets originale map, og signalerer nu en ny begyndelse for spillet. Planlagt til lørdag d. 2. december kl. 20:00, er “The Big Bang” parat til at omforme spillet, med nyt og spændene indhold. 

For at forberede eventet vil Epic Games deaktivere sine egne ‘Fortnite’ game modes fra kl. 18:00 på dagen for eventet, men brugerskabte game modes vil dog forblive aktive indtil downtime for ‘Fortnite’ v28.00 begynder kl. 05:30 d. 3. december. Spillere opfordres til at tilgå “The Big Bang” i “Battle Royale”-fanen i spillets “Discover”-sektion 30 minutter før eventets start. Det er altså muligt at deltage før begivenheden starter for at koordinere med venner og gøre klar til hvad end der måtte ske. Desuden vil der understøttes grupper på op til fire spillere og “begivenheden”The Big Bang” vil være tilgængeligt på alle platforme inkl. PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC og via cloud-streaming tjenester. 

Se den officielle X-besked fra Fortnite, der teaser det kommende event:

“The Big Bang” forventes at indføre nye elementer i ‘Fortnite’, og officielt artwork for eventet antyder adskillige nye game modes, og endda et samarbejde med Lego, som peger i retningen af en ‘Minecraft’-lignende survival/creative mode. Noget tyder også på en musikals oplevelse fra ‘Rock Band’-studiet Harmonix og ‘Rocket League’-skaberen Psyonix.  

Foruden alle tidligere nævnte spekulationer, har lækager fra dataminere afsløret muligheden for en eksklusiv optræden fra ingen mindre end rapperen Eminem, der i så fald fortsætter’ ‘Fortnite’s tradition for at invitere store musikstjerner forbi ved særlige lejligheder. Vi spår “Real Slim Shady, please stand up” emotes og afbleget hår i lange baner. 

Se rygterne blive adresseret af X-brugeren HYPEX:

Udover begivenheden har Epic Games annonceret planer om at fjerne kosmetisk begrænsning for “de fleste” in-game genstande med den næste store opdatering efter “The Big Bang”, og adresserer dermed en nylig kontroverse over aldersrestriktioner samt kosmetiske restriktioner, der forbød visse skins på forskellige øer i spillet. 

Vi glæder os til at se hvad den nye sæson byder på, og om Eminem virkelig tropper op… Det gør han nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming