‘Fortnite’ skruer tiden tilbage til Sæson 1 

Fortnite gør klar til at aktivere tidsmaskinen og bringe første kapitel tilbage i den kommende sæson.

Epic Games har officielt annonceret, at ‘Fortnite’ “Chapter 4: Season 5”, der lanceres den 3. november 2023, skruer op for nostalgien og bringer os tilbage til det ikoniske første kapitel i spillets historie. Denne meddelelse blev bekendtgjort via et X-opslag fra Fortnites officielle bruger, der skriver: 

 “Sprint (eller Mantle, dit valg) tilbage til Kapitel 1….vi ses snart 11.3.2023. #FortniteOG”

Se X-opslaget fra Fornite her:

Epic Games har det sidste stykke tid lagt i selen til annonceringen, både med denne sæsons skurk, Kado Thorne, som har en tidsmaskine i sit palæ, og rapporter om influencers der har modtaget vinyl-plader indeholdende den originale lobby-musik. Tilbagevenden til det første kapitel, spekuleres i at inkludere spillets første map, men da X-opslaget nævner både “sprint” og “mantle” kan vi heldigvis regne med at den nye sæson ikke bliver ALT for nostalgisk, da disse funktioner først blev tilføjet spillet i anden og tredje kapitel.  

Hvis man har brug for virkelig at få cementeret, at vi har at gøre med at spole tiden tilbage, kan vi henvise til et tweet fra Epics vicepræsident Mark Rein, som skrev: “Næste sæsons nøgleord er: Tilbagespolning!” 

Epics vicepræsident Rein hentyder til at spole tiden tilbage i dette opslag:

Det er altid interessant når gamle idéer bliver luftet på ny, og mon ikke Epic har styr på hvad de laver, når det kommer til at skabe en nostalgisk og underholdende kommende sæson? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming