‘Football Manager 2024’ får udgivelsesdato

Gør dig klar til at føre dit favorithold til sejr, når det næste indspark i Football Manager-serien ankommer til november.

Sports Interactive og SEGA har annonceret udgivelsesdatoen til den 20. udgave i Football Manager. Den globale udgivelse bliver d. 6. november 2023. Denne udgave er bemærkelsesværdig af flere grunde, herunder dens debut på det japanske marked, og en ny distributionskanal gennem Netflix i forhold til mobilversionen. 

En ny trailer til spillet kan ses herunder: 

Først og fremmest introducerer ‘Football Manager 2024’ en ny funktion, der giver spillerne mulighed for at overføre deres karrierer fra Football Manager 2023, FM23 Console og FM23 Touch. Denne funktionalitet har til formål at give en problemfri overgang for brugerne, så det bliver muligt at fortsætte sine managerbestræbelser uden at skulle starte helt forfra denne gang. 

Dernæst har Sports Interactive for første gang i franchisens historie leveret et roadmap, der skitserer kommende fremvisninger af spillet op til udgivelsen. Det viser blandt andet, at vi kan se frem til smartere transfers, holdopbygning og finanssystemer. 

En interessant nyhed, der følger med udgivelsesdatoen, er, at ‘Football Manager 2024 Mobile’ vil være eksklusivt tilgængelig via Netflix. Dette giver Netflix-abonnenter mulighed for at få adgang til spillet via den samme app, hvor andre Netflix-spil kan tilgås. Et bredt publikum vil altså få mulighed for at dykke ned i spiluniverset uden ekstra omkostninger blot ved at abonnere på den velkendte streamingtjeneste. 

Det er ikke kun Netflix-brugere, som kan styre sit virtuelle fodboldhold uden ekstra omkostninger. Spillet vil nemlig være tilgængeligt på Xbox Game Pass ved udgivelsen. Via det førnævnte roadmap kan vi konkludere, at dette vil blive udpenslet i ugen, der starter d. 23. oktober. 

Foruden PC/MAC, Playstation 5 og Xbox kan vi også se frem til ‘Football Manager 2024 Touch’, som vender tilbage til Nintendo Switch-platformen. Yderligere detaljer vedrørende funktioner og funktionaliteter for denne version vil blive fremvist i begyndelsen af november. 

Hvis du ikke kan vente til d. 6. november, byder udgiveren SEGA, traditionen tro, på tidlig adgang med dertilhørende rabat. Rabatten på 10 % tilbydes for dem, der forudbestiller spillet, og tidlig adgang vil være tilgængelig cirka to uger før den officielle udgivelsesdato via Steam og Epic Games Store. 

Gør jer klar til at påføre det digitale jakkesæt, når stærke beslutninger for dit fodboldholds fremtid, når spillet udkommer d. 6. november 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming