‘Final Fantasy XVI’ får nyt DLC 

En stor gratis opdatering til spillet er nu tilgængelig, og to betalte indholdspakker er undervejs. 

En stor gratis opdatering til spillet er nu tilgængelig, og to betalte indholdspakker er undervejs. 

Under årets PAX West-begivenhed satte et panel med rollebesætningen og lokaliseringsdirektør Christopher-Michael Koji Fox fra ‘Final Fantasy XVI’ fokus på spillets tilblivelse, dets figurer og verdenen Valisthea. I begyndelsen af præsentationen var der dog via video besøg af Naoki Yoshida, producent af FFXVI, hvor han annoncerede, at en gratis opdatering til spillet nu er tilgængelig. Han bekræftede også, at Square Enix arbejder på en pc-version af spillet, og at to betalt DLC’er er på vej. 

Yoshida sagde i sin video: 

“Vi har set så mange meninger og reaktioner fra vores community af Final Fantasy XVI-spillere. Men en ting, der især blev nævnt, var, hvor meget folk ønskede at se mere til Valistheas historie og tilbringe mere tid med dens indbyggere. For at imødekomme dette er udviklingsteamet gået i gang med at arbejde på to betalte DLC’er.” 

Den aktuelle gratis opdatering, som allerede kan downloades nu, introducerer flere nye elementer til spillet. Blandt disse er alternative dragter til centrale figurer som Clive, Jill og Torgal. Derudover er en transmog-funktion til våben introduceret, der lader spillerne ændre visuelt udseende på deres våben, mens de bibeholder de eksisterende statistikker. Patch 1.10, der også er lige om hjørnet, vil endvidere inkludere livskvalitetsjusteringer såsom justeringer i Arcade Mode, nye controller-layouts, en opdateret systemmenu samt diverse rettelser. 

Se hele panelmødet her: 

Der er desværre endnu ikke oplyst en lanceringsdato for disse kommende DLC’er. Dertil sagde Yoshida, at mere information sandsynligvis vil blive delt med os inden årets udgang. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming