Film- og Serienyhederne | Liam Neeson skal være med i ny ‘Naked Gun’

Spawn Genopstår og Naked Gun får Liam Neeson som hovedrolle.

Velkommen til denne uges Film- og Serienyheder, hvor vi gør hvad vi kan for at holde jer opdateret med alt det bedste fra Hollywook og omegn!

Her følger en liste over dagens emner:

Spawn genopstår: Jeff Wadlow udtrykker interesse i at instruere en genoplivning af Spawn med Jamie Foxx i hovedrollen, under Blumhouses ledelse og med Todd McFarlanes deltagelse.

Naked Gun vender tilbage: Liam Neeson vil spille hovedrollen i en genoplivning af “The Naked Gun” med en planlagt udgivelsesdato den 18. juli 2025, under Paramount Studios.

Ti Wests X-franchise: Ti West antyder en mulig fjerde film i X-franchisen, mens fokus forbliver på den tredje del, MaXXXine, med Mia Goth i hovedrollen.

The Last Witch Hunter 2: Vin Diesel deler sin optimisme omkring udviklingen af en efterfølger til “The Last Witch Hunter”, på trods af blandet modtagelse af den første film.

Tron: Ares afslører første billede: Jared Leto ses i en rød lysdragt i det første billede fra “Tron: Ares”, antydende en mørkere rolle i den kommende film.

Daniel Day-Lewis rygter adresseret: Jim Sheridan afklarer, at Daniel Day-Lewis’ møde med Spielberg var om en producentrolle, ikke en skuespillerrolle.

Bob Marley: One Love success: Filmen “Bob Marley: One Love” bliver den sjette højest indtjenende musikbiografi nogensinde, med over 80 millioner dollars i indtjening.

Nyt på Streaming:

Nyt i Biffen:

Det var alt for denne uges højdepunkter! Vi håber du kigger med næste gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming