Farvel til Fortnite-ansvarlige Donald Mustard 

Donald Mustard, chef for Fortnite, går på pension efter næsten 25 år i spilindustrien.

Donald Mustard, den kreative direktør hos Epic Games, har i dag annonceret sin pensionering via Twitter. Hermed afslutter han sit syvårige ophold hos virksomheden og næsten 25 år i spilbranchen. Kendt for sit banebrydende arbejde inden for feltet, markerer Mustards afgang afslutningen på en æra for både Epic Games og spilindustrien som helhed. 

I sin Twitter-besked reflekterede Mustard over sin lange karriere: 

“Efter en utrolig rejse går jeg på pension fra min rolle som kreativ direktør hos Epic denne måned. […] Jeg er ydmyg over at have været en del af det team, der hver dag forsøger at bringe ‘glæde og fornøjelse’ til Fortnite-fællesskabet! Jeg glæder mig til at tilbringe tid med min kone og min familie og er evigt taknemmelig over for @TimSweeneyEpic og Epic Games-familien.” 

Inden sin tid hos Epic Games var Donald Mustard medstifter af Chair Entertainment, hvor han var med til at skabe kritikerroste spil som “Shadow Complex” og “Infinity Blade”-serien. Chair Entertainment blev erhvervet af Epic Games i 2008, hvilket banede vej for Mustards senere rolle i virksomheden. 

Donald Mustard efterlader sig et stort tomrum, især som den kreative drivkraft bag ‘Fortnite’. Under hans ledelse udviklede spillet sig fra et enkelt battle royale-spil til et kulturelt fænomen. Som chef for spillet spillede Mustard en central rolle i at indføre en kompleks fortælling i ‘Fortnite’ og engagere spillerne gennem live-events og crossovers med franchises som f.eks. “Star Wars,” “Marvel” og “Stranger Things.” 

Det er endnu uklart, hvem der vil tage over efter Mustard, men udviklingsteamet, der tæller i hundredvis, vil dog sandsynligvis fortsætte arbejdet som sædvanligt. 

I forbindelse med at Donald Mustard trækker sig tilbage for at tilbringe mere tid med sin familie, vil hans indflydelse på branchen og bidrag til Epic Games utvivlsomt blive husket i mange år fremover. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming