‘Far Cry: Maverick’ byder på multiplayer og overlevelse

Ubisofts Kommende ‘Far Cry’-spil, som går under navnet ‘Projekt Maverick’ kommer til at byde på co-op og permadeath. 

Spilmediet Insider Gaming har rapporeret om eksklusive informationer i forbindelse med et kommende projekt, adskilt fra ‘Far Cry 7’, ved navn ‘Project Maverick’. Dette nye indspark i serien er under udvikling hos Ubisoft Montreal, og bliver en extraction-multiplayer-shooter sat i en fiktiv afkrog af Alaska, kaldet “Alashnica”. Projektet er et resultat af spillets tidligere plan om at være en del af det kommende hovedspil i ‘Far Cry’-serien, men har nu udviklet sig til en selvstændig titel.

‘Project Maverick’ omfatter et gameplay loop, der fokuserer på anskaffelse af ressourceer, udvikling af sin karakter og køb af perks med det formål at overleve i det barske og kolde miljø. Ressourcer spænder, traditionen tro, fra jagtbyttes læder, kemikalier til gadgets og plantebaserede medicinske forsyninger, til våbendele og ammunition. Spillet vil byde på en base kaldet “Hideout” til opbevaring af indsamlede genstande, hvilket kan gøres brug af i både single- og multiplayer. 

Et enkelt billede er tilkoblet Insider Gamings artikel, og viser to spillere forsøge at nedlægge en elg:

Et interessant aspekt af ‘Project Maverick’ er dets permadeath-funktion, hvor man vil miste alle ejendele ved in-game død, bortset fra genstande opbevaret i “Hideout”. Mekanismen understreger spillets vægt på “risk vs. reward” gameplayd, hvilket må siges at lyde ganske fornuftigt. I forbindelse med erhvervelse af perks og udvikling af sin karakter, vil der blive budt på masser af in-game kontrakter, hvis specifikationer desværre stadig forbliver ukendte ifølge rapporten

Spillets udvikling fra en del af ‘Far Cry 7’ til en selvstændigt extraction-shooter, må siges at være ret så spændende. Den foreløbige udgivelse er sat til april 2025, forud for ‘Far Cry 7′, med en alpha-udgivelse planlagt til første halvdel af 2024. Dette skal selvfølgelig tages med et gran salt. 

Om ikke andet lyder det lovende, så vi glæder os til at Ubisoft løfter sløret yderligere for det kommende projekt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming