Et dybdegående indblik i det kommende ‘Sand Land’

Bandai Namco udgiver en detaljerig historie- og gameplaytrailer til den kommende spiladaption af ‘Sand Land’

Bandai Namco Entertainment har frigivet en ret så informativ ny trailer for det kommende spil ‘Sand Land’. Der er her tale om et action-adventurespil der bliver adapteret fra manga-serien af den anerkendte kunstner Akira Toriyama. Traileren går i dybden med spillets fortælling, og det ser ud til at blive et ret så spændene eventyr i den post-apokalyptiske ørkenverden. 

SAND LAND – Historie Trailer | Bandai Namco Entertainment America

Traileren byder på en omfattende gennemgang af spillets historie, som kredser om jagten på en legendarisk kilde i en verden plaget af en alvorlig vandkrise. Fortællingen fokuserer på den usandsynlige alliance mellem mennesker og dæmoner, ledet af karaktererne Sheriff Rao og Beelzebub. Duoen forfølges af General Are og den royale hær, hvilket sætter en pind i hjulet på deres mission efter at finde kilden. Traileren antyder de kompleksiteter og udfordringer, som svi vil stå overfor, når der navigerer gennem historien. 

Sand Land vil indeholder gameplayelementer, der adskiller det fra andre spil i genren. En af de mest iøjnefaldende funktioner er systemet for køretøjsmodifikation, som tillader spillerne at ændre bl.a. tanks og andre ørkenkøretøjer ved hjælp af forskellige dele. Denne tilpasning strækker sig også til spillets bybygningselement, hvor spillere kan udvikle en by og interagere med karakterer, de møder under deres rejse. Traileren antyder desuden kampmekanikker, men det er stadig svært at danne sig det helt store overblik over hvordan det kommer til at fungere.

‘Sand Land’ har endnu ingen udgivelsesdato, men er planlagt til udgivelse på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S og PC via Steam.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming