Et blik på skurkene i ‘Marvels’ Spider-Man 2’

Insomniac Games lader os se nærmere på bl.a. Venom og Kraven.  Nu er det snart tid til ‘Marvel’s Spider-Man 2’, men imens vi venter på spillets udgivelse om lidt over en måned, så har Insomniac Games lidt ekstra goder til dem med smag for skurke.  For det er selvfølgelig ikke kun Peter Parker og Miles […]

Insomniac Games lader os se nærmere på bl.a. Venom og Kraven. 

Nu er det snart tid til ‘Marvel’s Spider-Man 2’, men imens vi venter på spillets udgivelse om lidt over en måned, så har Insomniac Games lidt ekstra goder til dem med smag for skurke. 

marvels-spider-man-2-kraven-box-art-3_pixeltv
marvels-spider-man-2-kraven-box-art-2__pixeltv

For det er selvfølgelig ikke kun Peter Parker og Miles Morales der er i fokus når der snakkes Spider-Man, da skurkegalleriet altid har været en mindst lige så stor del af universet, der blev skabt af forfatteren Stan Lee helt tilbage i 1962. Det er Insomniac Games i den grad også klar over, og det markeres med flotte billeder af spillets tre skurke, Kraven the Hunter, Venom og Lizard. 

marvels-spider-man-2-kraven-box-art_pixeltv

Udover de tre skurke vises også et billede af Peter Parker i sort Spider-Man kostume, og alt i alt er det skønt at se de fire billeder i høj detaljegrad, og giver blot yderligere blod på tanden ift. den snarlige udgivelse. 

marvels-spider-man-2-kraven-box-art-4_pixeltv

‘Marvel’s Spider-Man 2’ fortsætter 10 måneder efter begivenhederne i ‘Spider-Man: Miles Morales’ fra 2020. Spillet har en imponerende rollebesætning, der inkluderer Yuri Lowenthal og Nadji Jeter, som vender tilbage som Peter Parker og Miles Morales. Spillet udvider den tidligere New York City spilramme ved at inkludere Brooklyn og Queens som tilgængelige områder, i modsætning til kun at være begrænset til Manhattan. 

‘Marvel’s Spider-Man 2’ udkommer på Playstation 5 d. 20. oktober. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming