En demo lanceres til det ‘The Truman Show’ inspirerede ‘American Arcadia’

Det dystopiska ‘American Arcadia’ lanceres den 15. november på PC, men en demo kan allerede spilles nu i forbindelse med Steam Next Fest.

Udvikleren Out of the Blue og udgiveren Raw Fury, har annonceret lanceringen af deres nye filmiske puzzle-adventure, ‘American Arcadia’ som nu lyder på d. 15. november 2023 på PC via Steam. Der bydes på en kombination af 2.5D platforming med førstepersons gameplay-elementer, og en dystopisk historie omhandlende verdens mest populære reality-tv-show, American Arcadia. 

American Arcadia – Date Reveal Trailer | Raw Fury

En demo af spillet kan nu spilles som en del af Steam Next Fest. Demoen giver spillerne mulighed for at få en forsmag på de to forskellige spilstile og løfter sløret for de mørke hemmeligheder, som findes i hjertet af denne ellers tilsyneladende utopiske verden. 

Spillet finder sted i verden Arcadia, en retrofuturistisk 70’er-metropol, der på overfladen lader til at tilbyde et liv i luksus og komfort. Dens borgere er dog uvidende stjerner i American Arcadia, et reality-tv-show, der sendes live 24/7. Et fald i popularitet kan dog vise sig at være livstruende, især for en almindelig mand som Trevor Hills. 

Trevors eneste håb for overlevelse ligger i Angela Solano, en American Arcadia-scenetekniker. Angela bruger sine tekniske færdigheder til at manipulere verden udefra og hjælper derved Trevor med hans flugt. Spillerne vil styre begge karakterer: Trevor i en 2.5D puzzle-platformer og Angela i et førstepersons hacking-miljø. 

Spillet byder derved på to oplevelser i ét spil, hvor Trevor og Angela skal navigeres i to forskellige verdener med hver deres unikke gameplay-mekanikker. Der loves et væld af twists og løgne, og dertil blive vi akkompagneret af stemmeskuespillerne Yuri Lowenthal (‘Persona 3 & 4’), Krizia Bajos (‘Remnant From Ashes’) og Cissy Jones (‘Firewatch’). 

Demoen kan hentes allerede nu via spillets Steam side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming