‘EA FC 24’ slår salgsrekorder

EA Sports FC 24 Opnår Enestående Succes med Over 11,3 Millioner Spillere i Første Uge.

EA Sports, har meddelt via businesswire.com, at ‘EA Sports FC 24’ har tiltrukket intet mindre end 11,3 millioner spillere på verdensplan inden for sin første uge efter lanceringen. Det betyder at det nyeste indspark i firmaets fodboldspil-serie overgår sidste års rekordbrydende ‘FIFA 23’, som havde 10,3 millioner spillere i samme periode. 

FC 24 Official Launch Trailer – EA SPORTS FC

‘EA Sports FC 24’ markerer et banebrydende kapitel i EAs langvarige fodboldserie, da det er den første udgave uden FIFA-licensen. På trods af dette indikerer spillets succes, at serien bestemt ikke er blevet negativt påvirket af fraværet af FIFA-brandet. Det skal dog bemærkes, at dette års tal inkluderer EA Play-abonnenter og derfor ikke nødvendigvis direkte svarer til spillets reale salgstal.

Cam Weber, præsident for EA Sports, udtrykte begejstring over spillets præstation og udtalter:  

“[Tallene for] nye spillere i FC 24 er steget med næsten 20% år til år, hvilket viser fodboldfans overalts begejstring for at deltage […]. Vi bygger verdens største fodboldfællesskab gennem EA SPORTS FC, og vi er kun lige begyndt.” 

Udover dette års hovedspil, har EA Sports også udgivet titlen ‘EA Sports FC Mobile’. Her var der også tale om en bragende succes for mobilfranchisen med 2,2 millioner mennesker, der installerede applikationen på den første dag. I de 10 følgende dage downloadede i alt 11,2 millioner nye brugere det mobile spil. 

EA SPORTS FC™ MOBILE – EA SPORTS FC MOBILE

Hvis du leder efter lidt ekstra godter til ‘EA Sports FC 24’ kan det måske godt betale sig at få købt spillet i en fart og derved opnå “Founder”-status. For at blive en “Founder” i ‘EA Sports FC 24’ skal spillere logge ind i spillet med deres EA-konto og forbinde til EA’s servere inden d. 1. november 2023. Når statussen er blevet opnået, vil man modtage en række eksklusive fordele. Disse inkluderer et specielt badge, et unikt sæt tøj og specifikke opgaver, der er designet til at forbedre det populære “Ultimate Team” game mode. Derudover vil der være belønninger, der gælder for andre game modes i løbet af året. 

For at at læse alle detaljer om “Founder”-status, henvender vi til EAs oficielle hjemmeside.  

‘EA Sports FC 24’ er tilgængelig på PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC og Nintendo Switch. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming