Dungeons & Dragons-spil under udvikling til VR

Der er lagt i selen til episke Dungeons and Dragons-eventyr, når terninger rulles i VR engang i fremtiden!

Skaberne af ‘Dungeons and Dragons’ (D&D), Wizards of the Coast, har i samarbejde med Resolution Games, annonceret et nyt spil for D&D entusiaster, som bringer det ikoniske tabletop-rollespil til VR. Det elskede D&D-univers bringes altså snart ind i den digitale verden som aldrig før, og der tilbydes forhåbentlig en ny og medrivende måde for fantasy-fans at engagere sig i spillet. 

Resolution Games, kendt for deres succesfulde VR dungeon crawler, ‘Demeo’, står i spidsen for projektet. Demeo er blevet rost for effektivt at genskabe en tabletop-oplevelse i digitalt format, og deres ekspertise i genren kommer forhåbentlig til at blive afgørende i udviklingen af det kommende D&D VR-spil. 

Se traileren til ‘Demeo’ herunder:

Til dem der ikke er bekendte med Demeo, kan det beskrive som et VR-rollespil, hvor spillere kan dykke ned i en fantasiverden, hvor de gennemfører forskellige missioner, udforsker dungeons og kæmpe mod en række monstre og fjender i bedste tabletop format med terningekast og hvad der ellers hører til. Spillere kan interagere med spillets elementer og figurer på en ret så intuitiv måde ved hjælp af VR-hand tracking, hvilket giver en ret så unik og engagerende oplevelse. Især multiplayer-oplevelsen er værd at bide mærke i!

Nyheden er derfor ret så interessant, og det må siges at være spændene at se, hvordan klassiske D&D-elementer vil blive tilpasset til VR på baggrund af Resolution Games’ tidligere arbejde. Der spekuleres i, om spillet vil være en platform hvor spillere kan finde sammen online og spille det reelle D&D i VR, eller om det vil bringe en helt ny fortælling til bordet inden for D&D-universet i stil med Demeos mere komprimerede tilgang til spillet.  

De specifikke informationer omhandlende D&D VR-spillet, såsom om det vil være single- eller multiplayer, og gameplay-stilen, er stadig under lås og slå. Begejstringen er dog til at tage og føle på, især med så kompetente udviklere ved roret, så det store spørgsmål vi står tilbage med er hvor omfattende et projekt vi har med at gøre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming