Dune: Spice Wars bliver officielt udgivet på torsdag

Så er det snart tid til for alvor at dykke ned i Arrakis’ slagmarker når Dune: Spice Wars bliver udgivet på torsdag. ‘Dune: Spice Wars’ er et 4X RTS (Real Time Strategy), der naturligvis udfolder sig i Dune-universet, skabt af Frank Herbert i 1965. Spillet gik i early access april 2022, og har efter et væld […]

Så er det snart tid til for alvor at dykke ned i Arrakis’ slagmarker når Dune: Spice Wars bliver udgivet på torsdag.

‘Dune: Spice Wars’ er et 4X RTS (Real Time Strategy), der naturligvis udfolder sig i Dune-universet, skabt af Frank Herbert i 1965. Spillet gik i early access april 2022, og har efter et væld af opdateringer, endelig ramt tidspunktet for det udgivelse d.  14. september 2023.

Spillet er udviklet af Shiro Games, som også står bag et andet strategispil, Northgard, der med fine anmeldelser satte Shiro Games på verdenskortet som pålidelige strategi-udviklere. 

Hvis du undrer dig over den førnævnte genre “4X RTS”, kan den beskrives på følgende måde:

I et 4X RTS-spil vil man typisk opleve et gameplay, der kombinerer strategiske beslutninger om udforskning, ekspansion, udnyttelse af ressourcer og krigsførelse med den hastighed og det taktiske element, der er karakteristisk for realtidsstrategispil.

God fornøjelse på Arrakis, og held og lykke med at rage “krydderi” til dig i spandevis.

Har du spillet Dune: Spice Wars i early access, og hvad synes du om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming