‘Disney Dreamlight Valley’ byder velkommen til Skønheden og Udyret. 

Belle og Udyret gør klar til Halloween i den nyeste opdatering af Disney Dreamlight Valley.

Efter lang ventetid har Gamelofts hyggelige ‘Disney Dreamlight Valley’ endelig valgt at introducere Belle og Udyret fra den ikoniske Disneyfilm ‘Skønheden og Udyret’. Denne tilføjelse kommer over et år efter, at Belle første gang optrådte i reklamemateriale for spillet, så det må siges at være på høje tid. Opdateringen, der er tilgængelig fra d. 13. september 2023, bringer en række nye funktioner, quests og items samt en Halloween-tematiseret Star Path. 

Traditionen tro ankommer Belle og Udyret med et nyt Realm, sat i Udyrets Slot. Der vil blive låst op for nye Friendship Quests og items, der gerne skulle give spillerne flere muligheder for at passe og pleje deres stadig voksende fantasiverden. Karaktererne vil, som altid, blive en del af landsbyen og tilføje en ny dynamik til det eksisterende samfund i spillet. 

For spillere, der har fulgt den overordnede historie i Dreamlight Valley, tilbyder opdateringen en række quests, der giver dig mulighed for at bosætte “The Forgotten” i dalen. Derudover bringer opdateringen det “uhyggelige” Halloween-tematiserede Candy Event tilbage fra d. 24. oktober til d. 1. november. Så hvis du missede sidste års sæsonbestemte Dreamlight Duties, får du altså nu muligheden for at indhente det forsømte. 

I tråd med Halloween-temaet introducerer den nye Enchanted Adventure-opdatering en “Haunted Holiday” Star Path. Denne funktion inkluderer forskellige sæsonbestemte kostumer og dekorationer, såsom f.eks. orglet fra Disneyland’s Haunted Mansion. For fans af Haunted Mansion er denne tilføjelse en dejlig hyldest til den elskede attraktion, som endda snart har en filmatisering på vej. 

For dem, der er ivrige efter at vide mere om den kommende “Haunted Holiday” Star Path, har den officielle Disney Dreamlight Valley Twitter-konto givet et nærmere kig på, hvad der er i vente, og det kan ses herunder: 

Dagens opdatering har ikke kun fokus på nye karakterer og funktioner; den inkluderer nemlig også forskellige bug fixes, der gerne skulle forbedre den samlede spiloplevelse. 

God fornøjelse med den nye opdatering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming