Diablo IV udkommer på Steam

Diablo IV gør sin entré på Steam senere på måneden, samtidig med lanceringen af spillets nyeste sæson.

Blizzard Entertainment har annonceret, at ‘Diablo IV’, den seneste udgave i den ikoniske action RPG-serie, vil være tilgængelig på spiltjenesten Steam fra d. 17. oktober 2023. Det er altså snart tid til at byde et større segment velkommen til Sanctuary – Hvis man altså køber spillet igen. 

Som Blizzard så rigtigt nævner i den officielle meddelelse, erDiablo IV’ ikke bare et spil om at slagte mareridtsagtige væsner og finde legendarisk udstyr; det handler også om at skabe minder med venner, både nye og gamle. Med udvidelsen til Steam sigter Blizzard mod at gøre spillet mere tilgængeligt for et bredere publikum. Steam-siden for ‘Diablo IV’ er allerede live, og det er muligt at tilføje spillets på sin wishlist, hvilket markerer Blizzards stræben efter at nå så mange spillere som muligt.

Diablo IV Announce Cinematic – By Three They Come | Diablo

Spillets tilstedeværelse på Steam kommer som en tilføjelse til dets tilgængelighed på firmaets egen spilservice, “Battle.net” og Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 samt PlayStation 4. Spillere, der allerede er godt igang på eksisterende platforme, behøver altså ikke foretage nogen ændringer. For at spille spillet på Steam skal man dog først købe det på platformen og derefter koble det til en Battle.net-konto, et krav der gælder på tværs af alle platforme. Dette muliggør cross-platform multiplayer, hvilket giver mulighed for at danne hold uanset platform. 

Spillere, der vælger Steam-versionen, vil have adgang til funktioner som Steam-achievements, Steam-vennelisten og muligheden for at invitere disse venner til at deltage i spillet. Vi har tidligere set en katastrofal overgang til Steam, da Blizzards ‘Overwatch 2’ meldte sin ankomst på platformen, men forhåbentlig har de taget ved lære, og sørger i denne omgang for en problemfri lancering. 

Timingen af Diablo IV’s Steam-lancering falder sammen med udgivelsen af “Season of Blood,” spillets anden sæson. Den nye sæson introducerer en ny Questline, vampyrkræfter, fem yderligere endgame-bosser og mere. For en omfattende oversigt over den kommende “Season of Blood” søson henviser vi Blizzards officielle hjemmeside for detaljer, eller følgende “Developer Update”-video, som gennemgår ændringerne til spillet: 

Diablo IV Developer Update – October 2023 | Diablo

Blizzard Entertainment inviterer altså Steam-brugere med til festen, og det kan vi vel ikke rigtig tillade os at brokke os over. ‘Diablo IV’ ankommer på Steam fra d. 17. oktober. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming