Det lovende narrative eventyr ‘Open Roads’ får udgivelsesdato 

Efter et tumult udviklingsforløb annoncerer ‘Open Roads’ sin udgivelsesdato i februar 2024.

Efter lang ventetid hos udgiverne Annapurna Interactive, har de endelig annonceret udgivelsesdatoen for ‘Open Roads’, det kommende narrative eventyrspil med skuespillerne Keri Russell og Kaitlyn Dever i hovedrollerne. Spillet er planlagt til lancering d. 22. februar 2024, og vi har fået en ny trailer oven i hatten. 

Se traileren til ‘Open Roads’ herunder: 

Open Roads – Coming February 2024 | PlayStation

‘Open Roads’ er et narrativt eventyrspil, der fremviser talenterne hos Keri Russell, kendt for hendes roller i ‘The Americans’ og ‘Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker’, samt Kaitlyn Dever, kendt for hendes medvirken i ‘Booksmart’ og ‘Uncharted 4: A Thief’s End’. Spillet blev først afsløret ved The Game Awards i 2020 og har siden da været blandt de mest ventede titler i genren. 

I ‘Open Roads’ tager vi med Tess (Dever) og Opal (Russell) på et roadtrip-eventyr. Spillet fokuserer på at udforske en række forladte ejendomme og afslører en fortid, der fletter sig ind i karakterernes liv. Spillerne skal søge gennem ruinerne, afdække glemte minder og opdage sandheder om dem selv og deres indbyrdes forhold. 

Rejsen mod udgivelsen har dog ikke været uden udfordringer. Først og fremmest skal det nævnes at spillet midtvejs skiftede udviklerhold fra studiet Fullbright til Open Roads Team. Den oprindelige kreative leder, Steve Gaynor, medstifter af Fullbright og instruktør for spillet ‘Gone Home’, stod over for anklager om giftigt arbejdsmiljø tilbage i 2021, som førte til hans afgang fra posten. Dette resulterede i at ‘Open Roads’-udviklerholdet løsrev sig fra Fullbright og fortsatte spillets udvikling uafhængigt under Open Roads Team banneret. 

‘Open Roads’ vil være tilgængeligt på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming