Den første DLC til ‘Remnant II’ er lige om hjørnet 

Gearbox annoncerer den første DLC til ‘Remnant II’, som går under navnet “The Awakened King”, og byder bl.a. på en ny Archetype.

Gearbox Publishing og Gunfire Games har meddelt at den første DLC til ‘Remnant II’ med titlen “The Awakened King”, er sat til at blive udgivet allerede d. 14. november 2023 på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X|S. Denne DLC markerer begyndelsen på den allerede afslørede DLC-Bundle, som kommer til at omfatter i alt tre DLC-pakker, hvor af de to resterende vil udkomme i 2024. Er du den heldige ejer af “Ultimate Edition” af ‘Remnant II’ vil der være fri adgang til det ekstra indhold uden yderligere omkostninger. 

Et glimt af “The Awakened King” DLC kan ses via denne teaser-trailer:  

Remnant 2 – DLC 1 The Awakened King – Teaser Trailer | Remnant 2

Fortællingen i “The Awakened King” kommer til at omhandle opvågningen af “The One True King”, der, efter at have været korrupteret af Root under hans søvn, nu er på en blodtørstig mission efter hævn. Hans slots manifestering i kystbyen Dran har manipoleret tidevandet og forstyrret vejret, hvilket har bragt væsener fra jordens golde indre frem og efterladt masser af mysterier i sin vej. Mysterier du skal løse. DLC’en byder på et nyt område, hvor der introduceres fangehuller, nyt kraftigt udstyr, allierede og nye trusler at konfrontere i søgen efter at besejre “The One True King”. 

En opsummering af de nye tilføjelser følger her: 

En ny fortælling, fangehuller og område: Begiv dig dybere ind i Losomn og nyd godt af en ny historie omkring The One True King, hvis sind nu erkorrupteret af Root, og nu søger hævn.  

Ny Archetype – The Ritualist: Mester i kunsten at påføre smerte og lidelse gennem status effekter, vil denne nye Archetype, hvis yderligere detaljer vil blive afsløret, når DLC’ens lancering nærmer sig. 

Forbedret gameplay gennem nye genstande og kraftige våben: Udstyr din figur til at udholde de eskalerede trusler i Losomn med en række nye våben, modifikationer, amuletter og ringe.  

Mød nye bosser, karakterer og frygtelige væsner: Havets dybder har frigivet mystiske trusler og overlevende af ukendt oprindelse, der strejfer rundt i gaderne og leverer nye udfordringer for alle spillere. 

‘Remnant II’ byder altså op til på ny, at redde menneskeheden i den dynamisk genereret verden fyldt monstre, hemmeligheder og masser af genspilningsværdi. Spillet er kendt for at give spillerne mulighed for at skræddersy deres spillestil, og med de nye tilføjelser, kan det næsten kun blive dét ekstra underholdende. 

‘Remnant II’ er tilgængelig på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X|S. Og “The Awakened King”-DLC’en vil være tilgængelig fra d. 14. November. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming