De største spil du kan se frem til i 2024

Her er vores bud på de bedste spil i 2024

2024 er for alvor sat i gang, og selvom det ser ud til, at det nok ikke bliver et ligeså vildt spilår som 2023, så har vi alligevel sammensat en liste over de vildeste spil i 2024.

JANUAR

Året starter godt ud, blandt andet med et nyt Prince of Persia-spil, Prince of Persia: The Lost Crown. The Last of Us 2 får også en stor opdatering med The Last of Us Part II Remastered på PS5, og så til sidst i måneden kan du dele bøllebank ud i Tekken 8.

Prince of Persia: The Lost Crown
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC
Udgivelse 18. Januar
Udvikler: Ubisoft

Spring ind i en elegant og spændende action-adventure platformer sat i en mytologisk persisk verden, hvor grænserne for tid og rum er dine at manipulere.
Spil som Sargon og udvikl dig fra et sværdsvingende vidunderbarn til en ekstraordinær legende, mens du mestrer akrobatisk kamp og låser op for nye tidskræfter og unikke superkræfter.

The Last of Us Part II Remastered
Platform: PlayStation 5
Udgivelse 19. Januar
Udvikler: Naughty Dog

Vinder af over 300 Game of the Year-priser, opdateret til PlayStation®5-konsollen. Genoplev Ellies og Abbys historie, eller oplev den for første gang, nu med grafiske forbedringer og nye spiltyper som roguelike-overlevelsesoplevelsen No Return, fuld integration af den trådløse DualSense-controller og meget andet.

Fem år efter deres rystende rejse gennem det post-pandemiske USA har Ellie og Joel slået sig ned i Jackson, Wyoming. De har fundet ro og stabilitet i et blomstrende samfund af overlevende på trods af den konstante trussel fra de smittede og andre mere desperate overlevende. Da en voldsom begivenhed forstyrrer freden, tager Ellie på en skånselsløs rejse for at få hævn og en afslutning.

Like A Dragon: Infinite Wealth
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC
Udgivelse 26. Januar
Udvikler: Ryu Ga Gotoku Studios

To større end livet-helte bragt sammen af skæbnens hånd, eller måske noget mere ondskabsfuldt…
Ichiban Kasuga, en ustoppelig outsider, der ikke er fremmed for at kravle op fra bunden, og Kazuma Kiryu, en knust mand konfronteret med sine sidste dage.

Tekken 8
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Udgivelse 26. Januar
Udvikler: Bandai Namco

TEKKEN 8 fortsætter den tragiske saga om Mishima-blodlinjen og dens verdensrystende far-og-søn-fjendtligheder. Efter at have besejret sin far, Heihachi Mishima, fortsætter Kazuya sin erobring af verdensherredømme ved at bruge G Corporations styrker til at føre krig mod verden. Jin er tvunget til at konfrontere sin skæbne, da han genforenes med sin længe tabte mor og forsøger at stoppe sin fars, Kazuyas, terrorregering.

Oplev det næste kapitel i den længst løbende videospilhistorie med 32 omdesignet unikke kæmpere og mestrer det helt nye ‘Heat’-system for at knuse dine modstandere. Nyd grafik i høj kvalitet, udviklet til den nye generation af hardware, for at vise hvert øjeblik af påvirkning og aggressive superbevægelser.

Med forskelligt singleplayer-indhold at udforske, såsom den helt nye Arcade Quest-tilstand og et dybdegående tilpasningssystem til både spilbare og avatar-karakterer, introducerer TEKKEN 8 den mest spændende oplevelse hidtil.

FEBRUAR

Februar bliver en spændende måned, ikke kun med Suicide Squad: Kill The Justice League, som blev udskudt efter gameplay-fremvisningen sidste år, men også det længe ventede Skull and Bones. Derudover er der part 2 af den ‘nye’ Final Fantasy 7 Remastered-trilogi, Final Fantasy VII Rebirth.

Suicide Squad: Kill The Justice League
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Udgivelse 2. Februar
Udvikler: Rocksteady Studios

Fra Rocksteady Studios, skaberne af Batman Arkham-serien, kommer Suicide Squad: Kill the Justice League, en genre-udfordrende tredjepersons actionskydespil, hvor den ultimative flok af outsidere må gøre det umulige for at redde verden: Dræb Justice League.

Helldivers II
Platform: PlayStation 5, PC
Udgivelse 8. Februar
Udvikler: Arrowhead Studios

Samarbejd med op til tre venner i kampen mod invaderende rumvæsner, der truer jeres hjemplanet, Super Earth, i dette multiplayerskydespil til PS5 og pc fra Arrowhead Game Studios. 

Påtag jer rollen som Helldivers, en gruppe elitesoldater, hvis mission er at sprede fred, frihed og reguleret demokrati med de største, vildeste og mest eksplosive redskaber i galaksen. 

Helldivers lander ikke på en planet uden ordentlig opbakning, men det er op til jer at beslutte, hvornår i beder om den. Ud over et væld af superkraftige primære våben og brugerdefineret udrustning har I også muligheden for at benytte strategemer i løbet af spillet. 

Helldivers 2 byder på Arrowheads bedste co-op gameplay til dato. Samarbejde er vitalt: Teams skal skabe en synergi i valget af udrustning, planlægge deres tilgang til hver mission og fuldføre opgavemål sammen.

Skull and Bones
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Udgivelse 16. Februar
Udvikler: Ubisoft Singapore

Træd ind i den farlige verden af Skull and Bones, hvor du spiller efter dine egne regler for at stige fra ingenting til at blive den mest frygtede pirat-storbonde. Skab forskellige unikke skibe, smed usandsynlige alliancer og deltag i spændende søslag, mens du overvinder oddsene og bringer kaos til havene. Vær en del af en dybdegående verden, der introducerer nye udfordringer og funktioner hver sæson.

Final Fantasy VII Rebirth
Platform: PlayStation 5
Udgivelse 29. Februar
Udvikler: Square Enix

FINAL FANTASY VII REBIRTH er den længe ventede nye historie i FINAL FANTASY VII-remake-projektet, en nyfortolkning af det ikoniske originale spil i form af tre separate titler skabt af dets oprindelige skabere. I dette spil vil spillerne opleve forskellige nye elementer, mens historien udfolder sig, og det kulminerer i partiets rejse til “Den Glemte Hovedstad” fra det originale FINAL FANTASY VII.

MARTS

Efter 12 års ventetid får vi endelig efterfølgeren til et af de fedeste spil med Dragon’s Dogma 2. Vi får også et nyt PlayStation-eksklusivt spil fra Team Ninja med Rise of the Rōnin. Derudover har Nintendo deres første store udgivelse med Princess Peach: Showtime! Det bliver også spændende at se, om South Park Digital Studios kan gøre det lige så godt i 3D med South Park: Snow Day!

The Outlast Trials
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC
Udgivelse 05. Marts
Udvikler: Red Barrels

I en tid præget af Den Kolde Krig bliver menneskelige forsøgskaniner ufrivilligt rekrutteret af de gode folk hos Murkoff Corporation for at teste avancerede metoder til hjernevask og sindskontrol. I en verden præget af mistillid, frygt og vold vil dine moral blive udfordret, din udholdenhed testet, og din fornuft knust. Alt i navnet på fremskridt, videnskab og profit. Overlev sammen med venner eller vov dig ud og stå over for eksperimenterne på egen hånd.

Dragon’s Dogma 2
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Udgivelse 22. Marts
Udvikler: Capcom

Dragon’s Dogma er et singleplayer, narrativt action-RPG, der udfordrer spillere til at vælge deres egen oplevelse – fra udseendet af deres Arisen, deres beskæftigelse, deres følgesvende, hvordan de håndterer forskellige situationer og mere.

På din rejse vil du blive ledsaget af Pawns, mystiske overnaturlige væsener, i et eventyr så unikt, at du vil føle, som om du er ledsaget af andre spillere, mens du er på dit eget eventyr.

Alle disse elementer løftes yderligere af fysikteknologi, kunstig intelligens (AI) og det nyeste inden for grafik, muliggjort med RE Engine for at skabe en virkelig indlevende fantasyverden i Dragon’s Dogma 2.

Princess Peach: Showtime!
Platform: Switch
Udgivelse 22. Marts
Udvikler: Nintendo

Prinsesse Peach’s tur til Sparkle Theater går ikke som planlagt, da den ondskabsfulde Grape og den sure bande stjæler showet! Samarbejd med teatrets vogter, Stella, for at trække gardinet for denne tragedie ved hjælp af et kraftfuldt bånd og påtage dig adskillige hovedroller – hver med sit eget udseende og evner.

Transformér dig selv for at passe til rollen og brug showstoppende evner for at redde dagen.

Afstyr Sour Bunch med sensationel sværdkamp som en sværdkæmper… en garde! I en anden rolle tager Peach sin detektivhat på for at finde ud af, hvem der står bag mysteriet på et museum. Fra kung fu-mester til konditor giver Peachs roller dig distinkt kraftfulde måder at redde forestillingen på!

Hvilke andre transformationer gemmer sig lige bag scenen?

Rise of the Rōnin
Platform: PlayStation 5
Udgivelse 22. Marts
Udvikler: Team Ninja

Tag med på en episk rejse gennem krigshærgede Japan i det kampfokuserede open-world action RPG fra Team NINJA, det erfarne studie bag Nioh og NINJA GAIDEN.

Japan, 1863. Efter tre århundreder med det undertrykkende styre fra Tokugawa-shogunatet sænker de sorte skibe fra Vesten sig over nationens grænser, og landet styrter ned i en tilstand af tumult. Midt i krigens kaos, sygdom og politisk uro skaber en navnløs kriger sin egen vej og holder Japans skæbne i deres hænder.

South Park: Snow Day!
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch, PC
Udgivelse 26. Marts
Udvikler: Question Games

Fra South Park Digital Studios, studiet bag South Park: The Stick of Truth, South Park: The Fractured but Whole og South Park: Phone Destroyer, kommer det næste kapitel i rejsen for den Nye Fyr.

Slut dig til Cartman, Stan, Kyle og Kenny i tredimensionel pragt for at fejre den mest magiske dag i ethvert ungt barns liv – en snedag! En massiv snestorm har kastet byen ud i kaos og, vigtigst af alt, aflyst skolen.

Spil med op til tre venner, brug matchmaking eller spil solo med allierede robotter og kæmp dig gennem den snebelagte by South Park. Deltag i hektisk, actionfyldt kamp mod stridende fraktioner i en helt ny historie, hvor du sætter reglerne. Udstyr unikke våben og udløs ødelæggende, opgraderbare specielle evner på et nyt eventyr for at redde verden og nyd en dag uden skole.

Det er en snedag, ven!

APRIL

April bliver nok ikke den største spilmåned i år, men det ser i hvert fald ud til at blive en flot måned, blandt andet når du skal spille som den lille androide Zee i Europa eller i Tales of Kenzera: Zau, når du skal bevæge dig gennem den sydafrikanske Bantu-kultur.

Europa
Platform: PC
Udgivelse 16. April
Udvikler: Novadust Entertainment, Helder Pinto

På månen Europa, et frodigt terraformet paradis i skyggen af Jupiter, begiver en android ved navn Zee sig ud for at finde svar. Løb, svæv og flyv over landskabet, løs mysterier i ruinerne af en falden utopi, og opdag historien om den sidste menneske i live.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC
Udgivelse 23. April
Udvikler: Rabbit and Bear Studios

Gør dig klar til en omhyggeligt skabt, tur-baseret JRPG med smukke 2D-sprites og 3D-baggrunde. Skab dit ideelle hold af 6 karakterer og vælg mellem mere end 100 unikke helte, der skal følge dig gennem den krigshærgede kontinent Allraan. Styr din by og rekrutter følgesvende for at samle ressourcer, udvide produktionen og udvikle nye faciliteter til at støtte din kampagne. Konfronter fjender i strategiske en-mod-en-dueller og intense krigsslag, der vil forme din historie.

Tales of Kenzera: Zau
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch, PC
Udgivelse 23. April
Udvikler: Surgent Studios

Gør dig klar til at drage ud i de smukke og farlige områder af Kenzera som Zau, en ung shaman, der handler med Dødens Gud for at bringe sin Baba tilbage fra mørket.

Tag på en rørende singleplayer-rejse formet af skuespiller Abubakar Salims egne erfaringer med sorg og opdag, hvordan kærligheden giver os modet til at fortsætte efter ødelæggende tab. Brug kræfter fra Solen og Månen til at besejre rastløse ånder i rytmisk kamp og bliv en værdig Nganga: en åndelig healer. Udforsk et rigt univers med utallige fortællinger om kaos og orden og rejse gennem mystiske 2.5D-realmers, der bader i farve og dybde, styrket af prisvindende komponist Nainita Desais fortryllende originale musik.

JUNI

Juniudgivelserne kender vi ikke meget til, men vi ved i hvert fald, at den næste Destiny 2-udvidelse, Destiny 2: The Final Shape, blev udskudt der til.

Destiny 2: The Final Shape
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC
Udgivelse 04. Juni
Udvikler: Bungie

Den Endelige Form tårner sig op – en mareridtsagtig forstenelse af virkeligheden i Vidnets forvredne design. Begiv dig ud på en farlig rejse ind i hjertet af Rejsende, saml Vanguard, og afslut Krigen mellem Lys og Mørke.

AUGUST

I august ved vi kun, at det første spil fra den kinesiske udgiver Game Science, Black Myth: Wukong, udkommer – et Soulslike baseret på ‘Rejsen mod vest’.

Black Myth: Wukong
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Udgivelse 20. August
Udvikler: Game Science

Baseret på “Rejsen mod Vest”, en af de fire klassiske romaner inden for kinesisk litteratur, placerer spillet dig i skoene på Den Skæbneudvalgte og udfordrer dig til at bevæge dig ind i en fascinerende, men farlig verden. Mestr forskellige besværgelser, våben og evner og kombiner dem for at tilpasse dig din kampstil.

SEPTEMBER

I september får vi endelig en efterfølger til 2011-sleeperhit Warhammer 40,000: Space Marine med Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Warhammer 40,000: Space Marine 2
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Udgivelse 09. September
Udvikler: Saber Interactive

Gør jer klar, Forsvarere af Imperiet! Den længe ventede efterfølger til den ikoniske Warhammer 40,000: Space Marine er klar til at erobre PlayStation 5, Xbox Series X|S og PC den 9. september 2024. Udviklet af Saber Interactive, kendt for deres populære co-op skydespil World War Z, og udgivet af Focus Entertainment, lover Warhammer 40,000: Space Marine 2 en dybdegående og actionfyldt oplevelse, hvor spillerne vil kæmpe mod galaktiske sværme af Tyranider i enormt omfang.

TBD

Der er ikke flere udgivelser som har fast dato, men om vi ikke får en masse datoer i løbet af året.
Her har du 5 titler der ingen fast dato er på, men at vi mener er nogle af de største sat til i år.
Jeg glæder mig personligt til at pløkke “fake pikachu” i ansigtet med et haglgevær i Palworld.

Paper Mario: The Thousand-Year Door
Platform: Nintendo Switch
Udgivelse: 2024
Udvikler: Nintendo

Paper Mario: The Thousand-Year Door fra Nintendo GameCube-systemet vender tilbage med forbedret grafik til Nintendo Switch i 2024!

Star Wars Outlaws
Platform: PlayStation 5,Xbox Series X/S,PC
Udgivelse: 2024
Udvikler: Ubisoft Massive

Oplev det første åbne Star Wars™-spil nogensinde, der foregår mellem begivenhederne i The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Udforsk forskellige planeter i hele galaksen, både ikoniske og nye. Tag chancer som Kay Vess, en opadstigende skurk, der søger frihed og midler til at starte et nyt liv, sammen med hendes ledsager Nix. Kæmp, stjæl og overlist din vej gennem galaksens kriminelle organisationer, mens du slutter dig til de mest eftersøgte i galaksen.

Senua’s Saga: Hellblade II
Platform: Xbox Series X/S
Udgivelse: 2024
Udvikler: Ninja Theory

Efterfølgeren til den prisvindende Hellblade: Senua’s Sacrifice ser Senua vende tilbage i en brutal overlevelsesrejse gennem myter og pinsler i det vikingetidens Island. Med ønsket om at redde dem, der er blevet ofre for tyranniets rædsler, står Senua over for en kamp for at overvinde mørket både indefra og udefra.

Little Nightmares III
Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC
Udgivelse: 2024
Udvikler: Supermassive Games

Følg i Low og Alone, når de forsøger at stå ansigt til ansigt med de mange skjulte farer i Necropolis. De skal bevæge sig forsigtigt, for ingen får lov til at snige sig gennem Monster Baby’s legeplads uden en lille omgang gemmeleg.

Palworld
Platform: PC
Udgivelse: 2024
Udvikler: Pocketpair

Palworld integrerer problemfrit elementer af kamp, monsterfangst, træning og baseopbygning. Spillere bruger en række våben, lige fra klassiske buer og spyd til moderne automatrifler og raketkastere. Processen med at fange Pals indebærer strategisk at kaste en kugle, med større sandsynlighed for succes, når man svækker målet først. Fanget Pals bliver kraftfulde allierede i kamp, hver med distinkte egenskaber og færdigheder, selv blandt dem af samme type.

Det er de største spil vi kan se frem til i 2024.
Er der noget du synes der mangler på listen?
Skriv det lige her under

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming