Dataminere afslører ny figur i ‘Diablo IV’

‘Diablo 4’s Første udvidelse får angiveligt titlen ‘Lord of Hatred’, og byder på nye områder og classes.

Blizzard Entertainment, er i øjeblikket i fuld sving med den første udvidelse til Diablo 4, som umiddelbart går under navnet “Lord of Hatred.” Detaljerne om udvidelsen, skønt endnu ikke officielt bekræftet, er blevet afsløret gennem data mining, og afslører at spillets historie forventes atomhandle Mephisto, kendt som “Lord of Hatred”. 

Nye informationer fra dataminerne, omfatter: 

Ny Class: Udvidelsen spekulerer i at Blizzard har planer om at introducere en ny class, ved navn “Spiritborn”. Filerne nævner “natur”, “vinger” og muligheden for at svæve. 

Lokation: Måske vi får mulighed for at vende tilbage til Kurast, som vi kender fra ‘Diablo 2’, og potentielt genbesøge ikoniske steder som f.eks. Travincal. 

Mercenaries: Der nævnes et muligt Mercenary-system med sit eget udstyrssystem og talent tree. 

Raids: Der er vage henvisninger til at raids muligvis er på vej. 

Runestones: Selvom dataminerne hentyder til at vi måske først ser dette i Sæson 3, spekuleres der i at det vil blive muligt at smede korrupte runestones. 

“Lord of Hatred”-udvidelsen spekuleres i at blive udgivet i 2024, baseret på tidligere udtalelser fra Blizzard, hvor der er blevet lovet årlige expansions. Indtil da er der rig mulighed for at engagere sig i den igangværende “Diablo 4 Season of Blood”, som byder på vampyrer i massevis. 

Se vores AI-genererede bud på hvordan den nye class kunne tage sig ud:

De spekulative detaljer omkring “Lord of Hatred” er på ingen måde bekræftet af Blizzard, og vi skal nok ikke forvente udtalelser om emnet, før de udviklerne er klar til at annoncere udvidelsen officielt. 


Hvis du er nysgerrig på den nyeste sæson i ‘Diablo 4’, er du velkommen til at læse meget mere om emnet her. Dertil er Diablo IV er for nylig blevet udgivet på Steam, så der er rig mulighed for at kaste sig ud i spillet, hvis det skulle vække interesse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming