‘Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’ får ny trailer med Idris Elba i fokus

En ny trailer med Idris Elba for Cyberpunk 2077’s kommende udvidelse, Phantom Liberty, er blevet afsløret. Derudover blev det annonceret, at spillets soundtrack nu er tilgængelig til streaming.

Under den seneste episode af Night City Wire afslørede CD PROJEKT RED en ny hæsblæsende cinematisk trailer for deres kommende udvidelse, ‘Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’. Showet bød også en række nye oplysninger, herunder de kommende ændringer til spillets gameplay, ny musik og udgivelsesdatoen for Cyberpunk 2077’s gratis opdatering 2.0. 

Night City Wire showet, der har til formål at dele nyheder og annonceringer vedrørende ‘Cyberpunk 2077’ – havde kraftigt fokus på filmstjernen i den kommende betalte udvidelse ‘Phantom Liberty’, Idris Elba. Den nye trailer med Elba, der finder sted syv år før begivenhederne i Phantom Liberty, indledte showet og kan ses lige her: 

Traileren blev efterfulgt af yderligere behind-the-scenes-optagelser med den velkendte skuespiller der bl.a. er kendt for at medvirke i film og serier så som; ‘Thor: Ragnarok’, ‘Luther’, ‘The Suicide Squad’ og ‘The Wire’. Vi fik muligheden for at se Elba diskutere sin karakter i udvidelsen, den hemmelig agent Solomon Reed, både i et interview og en detaljeret analyse af selve traileren.  

Senere i udsendelsen blev der afsløret yderligere detaljer om de nye elementer og ændringer af gameplayet, som udvidelsen kommer til at omfatte. Spildirektør Gabe Amatangelo talte om de omstrukturerede perk- og skill-trees samt det helt nye Relic skill-tree, som bliver en eksklusivt del af Phantom Liberty-udvidelsen. Der blev også præsenteret tre korte videoer med CD PROJEKT RED’s gameplay-designere, der delte deres ydnlings karakteropbygninger.

Som en bonus frigav studiet også Cyberpunk 2077 Build Planner – et gratis værktøj, hvor spillere kan planlægge deres kommende builds via sin internetbrowser. Dvs. at alle, der ønsker at udforske spillets ændringer til perk-systemet, får mulighed for dette allerede nu. 

Prøv Build planneren LIGE HER

Udgivelsesdatoen for Cyberpunk 2077’s gratis opdatering 2.0 blev også afsløret under episoden. Med sit omstrukturerede politisystem, redesignede perks, forbedret cyberware og mere, vil opdateringen være tilgængelig fra den 21. september for alle spillere, der alleresdw ejer ‘Cyberpunk 2077’.

Til de audiofile blev der også budt på nyt fra udvidelsens musikalske front. Komponisterne P.T Adamczyk og Jacek Paciorkowski deltog nemlig i fremvisningen for at give et indblik i, hvordan de har skabt den helt ny musik til spillet. Komponisterne gav indsigt i Phantom Libertys soundtrack og afslørede, at det allerede nu er tilgængelig at streame i sin helhed. De diskuterede også detaljer om de nye radiostationer i spillet. En af de nye stationer – Growl FM – består udelukkende af numre, der er håndplukket af de to komponister, efter indsendelser til en musikkonkurrence, der var arrangeret af CD PROJEKT RED. 

‘Cyberpunk 2077: Phantom Liberty,’ udkommer til Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC og GeForce Now d. 26. september 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming