Cyberpunk 2077 gennemgår stor forandring op til nyt kapitel

Cyberpunk 2077 startede ud som lidt af en katastrofe, men lancerer nu stor opdatering som startskud til ny fortælling.

Der er nok kun få af os, der husker hvor stor en hype der var omkring spillet Cyberpunk 2077, tilbage til da det først blev annonceret til E3 i 2012.

Der blev lagt masser af kræfter og penge i markedsføringen, og løfterne om en futuristisk cyberpunk-inspireret verden, som man kunne udforske på egen hånd, var både stor og uimodståelig for mange.

Derfor var det en stor skuffelse, da spillet udkom i 2020, selv efter en hel række udskydelser, i en så sørgelig tilstand, at det blev betragtet som et totalt flop og af mange stadig betragtes som et eksempel på misbrug af hype-kultur.

Cyberpunk 2077 tilstand tilbage til launch

Det var utallige eksempler på dårlig programmering, ikke eksisterende AI og en ikke fungerende tilstand på særligt konsoller, som gav spillere en grim smag i munden, mens de prøvede at kæmpe sig gennem den ellers fascinerende verden, som Cyberpunk bød på.

Siden da har CD Project Red arbejdet hårdt på at udrede de mange fejl, og har efterhånden skabt et velfungerende og medrivende Sci-fi/action rollespil, som byder på mange timers underholdning.

Helt op til skrivende stund har CD Project Red sørget for at støtte spillet med løbende opdateringer, og har den 21. september udgivet deres mest ambitiøse opdatering indtil nu med version 2.0.

Et lille udpluk af features fra opdatering 2.0 i Cyberpunk 2077

Der er tale om en opdatering der ikke bare forbedre spiloplevelsen, men også tilføjer helt nye elementer til gameplay såsom; politi forfølgelse, bedre AI og ændringer i ens Perk-system. Mere om disse og andre forbedringer kan ses på den officielle hjemmeside her.

Denne opdatering kommer perfekt timet, lige op til den kommende ekspansion der går under navnet, “Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”. Ifølge flere nyhedsmedier såsom IGN, skulle det være den mest ambitiøse udgave af CD Project Red’s spil indtil nu, med introduktion af en ukendt karakter spillet af selveste Idris Alba.

Det vides endnu ikke hvilken rolle han kommer til at spille, præcis hvor historien ligger i forhold til det oprindelige spil, eller hvordan den kommer til at involverede den tidligere hovedperson “V”. Men der er garanteret masser af aktion og en god undskyldning for at udforske Night city igen, når spillet udkommer på konsol og PC d. 26 september.

Trailer for det kommende “Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming