Counter-Strike 2 udkommer i dag

En ny æra og vigtig gaming-milepæl er over os

Counter-Strike 2, den længe ventede efterfølger til det ikoniske Counter-Strike, står nu for døren og er planlagt til udgivelse i dag, den 27. september 2023.

Denne sikre bekræftelse stammer fra flere betroede kilder, der alle peger i retning af denne dato. For en uge siden antydede det officielle Counter-Strike-konto på Twitter/X forestående udgivelse i et opslag, der opfordrede brugerne til at dele, hvad de havde planlagt for den følgende onsdag. På denne uges tirsdag, den 26. september, ændrede kontoen sit bannerbillede til “Dawn of The Final Day,” symboliserende Valve’s afsked med CS:GO-æraen.

Yderligere er der kommet støtte til denne overbevisning fra Twitch, en prominent spilplatform, der har omdøbt Counter-Strike: Global Offensive-kategorien til det forsimplede “Counter-Strike”, som led i begyndelsen på en ny æra for Counter-Strike. For øjeblikket kan både Counter-Strike 2-betaen og CS:GO streames under denne opdaterede kategori for Counter-Strike.

Ifølge tilgængelige oplysninger forventes Counter-Strike 2 at blive frigivet kl. 19 dansk tid 27. september 2023.

Counter-Strike 2’s våbenskinsøkonomi vil bevare de samme genstande, som spillere ejede i det tidligere spil, men med opdaterede visuelle effekter takket være Source 2-motoren. Counter-Strike 2 introducerer naturligvis også flere nye funktioner, herunder forbedrede effekter, lyd og grafik (heriblandt opdaterede models til våbenskins og finishes) samt opdaterede maps, der forhåbentligt kan modernisere spillet.

Det er estimeret, at Counter-Strike 2 kommer til at tage 35GB af din lagerplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming