Cliff Bleszinski er begejstret for ‘Gears 6’

Hvis man spørger Cliff Bleszinski, ‘Gears of War’-seriens tidligere instruktør, så er ‘Gears 6’ på rette kurs.

‘Gears of War’-franchisen er pludselig på alles læber, men hvorfor?

Cliff Bleszinski, den oprindelige skaber af Gears of War-serien, har for antydet sin entusiasme for den kommende udgivelse, ‘Gears 6’. Spillet er under udvikling hos The Coalition, og rygterne går på, at det muligvis først udkommer engang i 2026 – men Bleszinskis nylige kommentarer har tilføjet et lag af nysgerrighed til de igangværende spekulationer. 

Cliff Bleszinski, der forlod spilindustrien i 2018, har været væk fra Gears-franchisen siden hans afgang fra Epic Games i 2012. På trods af hans fravær har han vist interesse i at yde konsultation for det næste Gears-spil, især efter hans tidligere kollega Rod Fergussons afgang fra The Coalition. – Men, hvad der er rigtig spændende, er Bleszinskis nylige kommentarer på X, hvor han afslørede, at en forfatter på ‘Gears 5’, har kontaktet ham privat, med indsigter i den kommende udgivelse. Selvom Bleszinski ikke afslørede specifikke detaljer, delte han alligevel en GIF med Leonardo DiCaprios karakter fra Quentin Tarantinos ‘Django Unchained’, med teksten:

“Du havde min nysgerrighed, men nu har du min opmærksomhed!” 

Desværre er X-opslaget nu ikke til at finde, men heldigvis nåede spilmediet pcgamesn at gemme et billede: 

Cliff Bleszinskis involvering i Gears-franchisen strækker sig tilbage til dens begyndelse, og hans nylige kommentarer antyder, at han er tilfreds med den retning, som ‘Gears 6’ er på vej i. Det må siges at være et kvalitetsstempel, som er værd at bide sig fast ved. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming