CEO for Playstation trækker sig fra posten i 2024

Den efterhånden berygtede CEO for Playstation, Jim Ryan, melder at trække sig fra posten i 2024.

Playstation går en interessant fremtid i møde, efter at den nuværende CEO, Jim Ryan, har meddelt at ville trække sig i 2024

Der findes nok få personligheder i spilverdenen, der er så omtalt for tiden som den nuværende CEO for Playstation, Jim Ryan. Efter at have overtaget posten fra John Kodera i 2019, har Jim Ryan været ansvarshavende for Playstation’s globale strategi på både godt og ondt.

For der skal ikke herske nogen tvivl om, at Playstation har opnået stor succes på spilmarkedet henover den seneste tid. Faktisk har deres andel af konsolmarkedet vokset sig langt over konkurrenten, Xbox, hvilket kom frem under den endnu kørende retssag om Microsoft’s opkøb af Activision Blizzard.

Diagram præsenterede under sag omkring Microsofts opkøb af Activision Blizzard – Taget fra Tom Warren, senior redaktør fra “The Verge”, der dækkede sagen.

Om den fortjeneste kan gives Jim Ryan er op til diskussion, da han mest er kendt som manden der omlagde Playstation’s fokus til at ligge på AAA-titler og “Games as a Service”-spil. En beslutning der af mange er blevet set ned på, særligt med løftet om intet mindre end 12 kommende titler, der ligger under den sidst nævnte gruppe.

Men hvad ligger så i fremtiden for Playstation? Indtil videre vil Jim Ryan stadig beholde rollen som CEO frem til april 2024, hvorefter han midlertidig vil blive erstattet af Hiroki Totoki, der i øjeblikket sidder i ledelsen for Sony. Mere vides der ikke nuværende om den pågældende sag.

I en artikel på Sony’s officielle hjemmeside, udtrykker Jim Ryan en stor taknemmelighed for at have været en del af SONY i næsten 30 år. Han vil se tilbage på sin tid hos Sony med stor ære, som en del af et selskab der har rørt millioner af folks liv, gennem højt vurderet produkter såsom den stortsælgende Playstation 5.

Jim Ryan vælger at trække sig fra posten som CEO for Playstation i 2024

Det bliver interessant at se, hvordan denne ændring i ledelseskæden kommer til at ændre Playstation fremover. Om det bliver for det bedre eller værre må tiden vise, men for nu nærmer vi os slutningen på en æra og starten på en ny i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming