Blizzard har store planer for ‘World of Warcraft’ 

Et væld af ‘World of Warcraft’ nyheder er strømmet ud fra årets BlizzCon.

Blizzard Entertainment har under årets BlizzCon ikke sparet på nyhederne i forhold til ‘World of Warcraft’-universet (WoW). Herunder følger de tre største annonceringer under årets begivenhed: 

The War Within 

Den første udvidelse kommer til at gå under navnet ‘The War Within’, og lanceres i 2024. Dette vil markerer den første af sin slags, i en ny fortælling kaldet “Worldsoul Saga”, som inkluderer to kommende udvidelser, ‘Midnight’ og ‘The Last Titan’. ‘The War Within’ vil hæve level cap til 80 og introducere nye zoner såsom “Isle of Dorn”, “Ringing Deeps”, “Hallowfall” og det Nerubianske samfund “Azi-kahet”. 

Se traileren til ‘The War Within’ herunder: 

The War Within Announce Cinematic | World of Warcraft

World of Warcraft: Cataclysm Classic 

Ud over ‘The War Within’ afslørede Blizzard også ‘World of Warcraft: Cataclysm Classic’, som er en genudgivelse af den tredje WoW-udvidelse, som oprindeligt udkom i december 2010. Denne klassiske version vil angiveligt inkludere en forbedret leveling oplevelse, et nyt dungeon-sværhedsgrads-system og tilbagevenden af “Deathwing the Destroyer”. Vi vil dertil bl.a. kunne forvente tilføjelsen af to nye spilbare racer, Worgens og Goblins, og en ny level cap på 85. 

Se traileren til ‘Cataclysm Classic’ herunder: 

Cataclysm Classic Announce Trailer World of Warcraft

World of Warcraft Classic: Season of Discovery 

Blizzard stoppede ikke der, da de også annoncerede ‘World of Warcraft Classic: Season of Discovery’, som er sat til at blive lanceret senere i år. Her vil der bydes på et nyt eventyr, hvor udforskning og eksperimentering er nøgleordet, og her vil spillere få muligheden for at låse op for nye abilities til deres karakterer. Der genintroduceres også klassiske dungeons og indføres world player-versus-player events, hvor spillere kan teste deres nye evner af. 


Er dette starten på et nyt strategisk skift mod mere hyppige og sammenkoblede narrative udvidelser? Noget peger i hvert fald i retningen af en årlig udgivelsesmodel for fremtidige WoW-udvidelser, og det kan vi vel næppe brokke os over. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming