Bliv meget klogere på ‘Dragon’s Dogma 2’

En detaljerede Gameplay-video for ‘Dragon’s Dogma 2’ blev vist frem på Tokyo Game Show

Capcoms direktør Hideaki Itsuno præsenterede et dybdegående kig på ‘Dragon’s Dogma 2’ under Tokyo Game Shows. Præsentationen, der varede cirka ni minutter, gav en omfattende oversigt over spillets Pawn AI-kompanjonger, tilgængelige klasser og de to nationer, som spillerne vil udforske. Spillet er sat til at udkomme på PlayStation 5, Xbox Series X|S og PC via Steam. 

Gameplay præsentationen kan ses lige her: 

Dragon’s Dogma 2 – 9 Minute Gameplay Deep Dive | Tokyo Game Show 2023

Dragon’s Dogma 2 er et narrativt drevet action RPG, der placerer dig i en episk fantasy-setting som en “Arisen”. Du vil få muligheden for at lede en gruppe på op til tre AI-kompanjonger kendt som Pawns. Disse inkluderer en brugerdefineret main-Pawn og op til to yderligere Pawns, der kan rekrutteres fra andre spillere eller offline. Før man begiver sig ud på missioner, skal spillerne strategisk vælge deres medlemmers klasser for at udnytte hinandens styrker og afbøde svagheder. 


Spillere kan vælge mellem fire indledende klasser: 

Fighter: Svinger et sværd og skjold, fokuserer på at skære igennem fjender og levere kraftfulde slag, mens de også bruger skjolde til beskyttelse. 

Archer: Benytter en bue og pil til langtrækkende angreb og er dygtig til at ramme flyvende fjender og skabe muligheder for opfølgende angreb. 

Thief: Udfører hurtige og påfølgende slag med dobbeltdolk, udnytter åbninger for at klamre sig til fjender og påføre stor skade. Thieves kan også stjæle fra fjender og NPC’er. 

Mage: Leverer forskellige støtteroller, fra at udløse magiske angreb og kaste helbredende besværgelser. 

To avancerede klasser blev også afsløret: 

Magick Archer: Bruger magiske pile til et alsidigt move-set, der er i stand til at angribe, helbrede allierede eller udløse ødelæggende area-attacks. 

Mystic Spearhand: Benytter et unikt “Duospear” og magi til nærkamp, eller langtrækkende angreb, herunder magi, der kan lamme fjender. 


Spillets fortælling er delt mellem to nationer: Vermund, som er et menneskerige med bølgende grønne bakker, en befæstet hovedstad og vidtstrakte bosættelser for almindelige mennesker. – og Battahl, En “beastren”-nation karakteriseret ved stejle kløfter og især gamle ruiner, hvori byer er blevet grundlagt. 

Igennem spillet vil man støde på forskellige karakterer, hver med deres egne motiver og mål, der kan tilbyde missioner. Pawns med kendskab til en mission vil guide Arisen til deres destination. 

Spillet har en dag/nat-cyklus, med øgede farer om natten. Spillere kan søge en lejrplads for at sove og undgå den forøede sværhedgrad i mørket. Oxcarts vil tilbyder hurtig passage mellem større byer, men kan angribes undervejs, så det bliver altså ingen dans på roser.

Tokyo Game Show-præsentationen har sat høje forventninger til ‘Dragon’s Dogma 2’, med dets indviklede kampmekanikker, ekspansive verden og dybe narrativ. Det bliver svært at vente, men altid godt med noget dybdegående gameplay fra store titler som denne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming