‘Batman Arkham Trilogy’ er blevet udskudt 

‘Batman Arkham Trilogy’, som skulle have været udkommet i oktober til Nintendo Switch, kommer nu først til december.

Warner Bros. Interactive Entertainment og Rocksteady Studios har desværre annonceret en forsinkelse af det kommende ‘Batman Arkham- Trilogy’ til Nintendo Switch. Oprindeligt planlagt til udgivelse senere denne måned, er trilogien nu skubbet til den 1. december 2023. Beslutningen blev truffet for at sikre, at Switch-brugere får den “bedst mulige oplevelse” ved udgivelsen. 

Batman: Arkham Trilogy – Reveal Trailer | Nintendo of America

‘Batman Arkham Trilogy’ kommer til at indeholde alle tre af Rocksteadys spil – ‘Arkham Asylum’, ‘Arkham City’ og ‘Arkham Knight’ – samt alt DLC. Dette markerer første gang, at disse spil er tilgængelige på Nintendos konsol. Trilogien blev officielt annonceret tilbage i juni, skønt rygter havde cirkuleret siden 2022. Det er værd at bemærke, at trilogien ikke inkluderer ‘Batman: Arkham Origins’, som blev skabt af WB Montreal i stedet for Rocksteady

Ifølge et indlæg på den officielle Batman Arkham X-konto blev beslutningen om at forsinke udgivelsen truffet for at sikre, at Switch-brugere får den “bedst mulige oplevelse” ved udgivelsen. “Vi undskylder over for fans, der er begejstrede over snart at spille denne version af trilogien. Tak for jeres tålmodighed,” afsluttede indlægget. 

Det er også værd at nævne, at Rocksteady Studios også er i gang med at udvikle deres kommende titel, ‘Suicide Squad: Kill The Justice League’, som for nylig blev forsinket til februar 2024. 

Mens forsinkelsen kan være skuffende for Batman fans, der har set frem til udgivelsen på Switch, lader det til, at både Warner Bros. og Rocksteady har forpligtet sig til at levere en højkvalitetsoplevelse for spillerne, og det kan man næppe være sur over. Med den ekstra tid til finpudsning får vi forhåbentlig en poleret og godt kørende oplevelse, når trilogien endelig lander på Nintendo Switch den 1. december 2023. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming