‘Banishers: Ghosts of New Eden’ er blevet udskudt

En ny udgivelsesdato for ‘Banishers: Ghosts of New Eden’ skubber spillet omhandlende spøgelsesjægere frem til næste år.

Don’t Nod Entertainment og Focus Entertainment har annonceret, at udgivelsen af det overnaturlige action-RPG, ‘Banishers: Ghosts of New Eden’, nu er planlagt til d. 13. februar 2024. Den oprindelige udgivelsesdato var fastsat til d. 7. november 2023, men er blevet udsskudt for at undgå den intense konkurrence fra andre AAA-titler, der lanceres her mod årets slutning. 

Oskar Guilbert, CEO for Don’t Nod, og John Bert, administrerende direktør for Focus Entertainment, udtaler i fællesskab via Don’t Nods hjemmeside

“Vi har besluttet at udsætte lanceringen af denne nye franchise med tre måneder, da markedet oplever en intens udgivelsescyklus for AAA-titler på PC og konsoller mod årets slutning. Vi er overbeviste om, at en kommerciel lancering af Banishers: Ghosts of New Eden i en mindre mættet periode vil give det den opmærksomhed, det fortjener.” 

Banishers: Ghosts of New Eden – Extended Gameplay Trailer | DON’T NOD

‘Banishers: Ghosts of New Eden’ udspiller sig i det frosne nordamerikanske vildnis i 1695 og fokuserer på spøgelsesjægerne kæresteparret Antea Duarte og Red mac Rait. Deres opgave er at opklare mysterierne bag en række uforklarlige hændelser og forsvindinger, der har fundet sted i det barske landskab. Men Antea’s død og efterfølgende genopstandelse som et spøgelse komplicerer deres mission og bringer nye udfordringer og perspektiver ind i deres jagt på sandheden. 

‘Banishers: Ghosts of New Eden’ vil være tilgængelig på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X|S fra den 13. februar 2024. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming