‘Baldur’s Gate 3′ kommer til Xbox allerede i år

Spillet kommer i år til Xbox, men ejere af Series S kommer til at undvære lokal co-op. 

Larian Studios, udvikleren af det enormt populære CRPG ‘Baldur’s Gate 3’, har netop annonceret, at spillet vil udkomme på Xbox-konsollen senere i år. Desværre må ejere af Xbox Series S undvære den ellers velfungerende co-op-funktion, som er tilgængelig på alle andre versioner af spillet.

Dette blev bekræftet efter et møde imellem Baldur’s Gate 3-instruktøren Swen Vincke og Phil Spencer, som er chef for Xbox.

I en tweet skriver Swen Vincke:

“Enormt glad for at kunne bekræfte, at vi efter mødet i går har fundet en løsning, der giver os mulighed for at bringe Baldur’s Gate 3 til Xbox-spillere i år. Dette er noget, vi har arbejdet henimod i lang tid. 

Alle forbedringer vil være der, inkl. split-screen co-op på Series X. Series S vil dog ikke have split-screen co-op, men vil stadig inkludere cross-save mellem Steam og Xbox Series.” 

Ejere af den stærkere konsol Xbox Series X vil altså kunne nyde en god gang couch co-op, mens lillebroren Xbox Series S må stå over i denne omgang.

Selvom Baldur’s Gate 3 understøtter cross-save (hente sine gemte spil på ny platform) mellem Steam og Xbox Series X|S og Steam og PlayStation 5 hvert for sig, skal det nævnes, at det ikke vil være muligt at f.eks. spille online multiplayer Xbox, Playstation og PC imellem, via cross-play.

Baldur’s Gate 3 udkommer på PS5 allerede d. 6. september, men der er stadig ingen konkret dato for Xbox-versionen. Vi må vente lidt endnu med at vide præcis, hvornår i 2023 vi kan glæde os til netop den udgivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming