‘Animal Crossing’ – Nu som LEGO-sæt

Nintendo har løftet sløret for et samarbejde mellem ‘Animal Crossing’ og LEGO.

Nintendo har officielt bekendtgjort et samarbejde mellem sin elskede’ Animal Crossing’-franchise og LEGO. Annonceringen blev foretaget via en kort teaser-trailer, der viste LEGO-ficerede versioner af ikoniske ‘Animal Crossing’-karakterer som f.eks. Isabelle og Tom Nook. Selvom teaseren ikke gav specifikke detaljer om LEGO-sættene eller deres udgivelsesdato, virker det bestemt som en storslået idé. 

Traileren kan ses lige her: 

LEGO X Animal Crossing – Official Teaser Trailer | GameTrailers

Teaser-traileren viser Isabelle og Tom Nook, der kigger op mod Animal Crossing-himlen i LEGO-format, efterfulgt af afsløringen af flere ‘Animal Crossing’-karakterer. Alle karakterer kigger på en gave stige op i himlen via en ballon, hvilket fanger Animal Crossing-seriens essens ret så godt. Selvom teaseren ikke afslørede nøjagtige detaljer, giver den masser af grund til at fantasere om hvordan de forskellige LEGO-sæt kommer til at udfolde sig. 

Samarbejdet er ikke første gang, Nintendo og LEGO har slået sig sammen. De har tidligere udgivet forskellige Super Mario LEGO-sæt og selv Donkey Kong har fået en tur i maskineriet i år. LEGO har også yderligere bevæget sig ind i videospil-tematiserede sæt med f.eks. samarbejdet med andre franchises, såsom ‘Sonic the Hedgehog’ og ‘Minecraft’.. 

Der specificeres ikke en udgivelsesdato for Animal Crossing LEGO-sættene, men via LEGOs hjemmeside, loves nye informationer snarligt at blive offentliggjort. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming