‘Alan Wake 2’ fremviser ny skræmmende trailer 

En lanceringstrailer til ‘Alan Wake 2’ blev afsløret ved Xbox Partner Preview, og giver kun mere blod på tanden op til spillets udgivelse.

Vi venter alle spændt på Remedy Entertainments ‘Alan Wake 2’, og som lidt ekstra drys på forventningerne fik vi under Xbox Partner Preview endelig en lanceringstrailer til spillet.  

Den dystre trailer bringer seerne lige lukt tilbage i ‘Alan Wakes’ syrede univers, hvor den nye fortælling, der begynder med efterforskningen af et mord, hurtigt omformer sig til en hæsblæsende feberdrøm. Hvis ikke forventningerne var tårnhøje før, så skulle lysten efter at dykke ned i den psykologisk survival-horror thriller, nu være vækket. 

Se den nye trailer til ‘Alan Wake 2’, og husk at skrue godt op for lyden!

Alan Wake 2 – Launch Trailer | Remedy Entertainment

Traileren introducerede karakterdynamikken mellem Alan Wake og FBI-agenten Saga Anderson, der har til opgave at navigerer gennem en historie fyldt med ritualistiske mord og generel uhygge. Saga’s skæve personlighed og kærlighed til arkitektur og Alan Wakes dystre forfattertilværelse, lader virkelig til at sætte rammerne for et mysterium, som ikke skuffer fans af franchisen. 

Som vi har set før i sammenhæng med promovering af spillet, bydes der på en blanding af live-action elementer og gameplay. Dertil fik vi et glimt af både kampsystemet, plottet og den syrede alternative virkelighed, som lader til at blive spillets force.  

‘Alan Wake 2’ bærer den tunge arv fra sin forgænger, udgivet i 2010 eksklusivt til Xbox 360, som senere blev tilgængelige på andre platforme via ‘Alan Wake Remastered’ i 2021. 

Appettiten er hermed blevet vækket, og vi skal heldigvis ikke vente lønge på at synke tænderne i Alan Wakes nyeste eventyr.  

‘Alan Wake 2’  udkommer d. 27. oktober 2023, på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X|S. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming