‘Ace Attorny Trilogy’ udkommer allerede tidligt næste år

‘Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy’ får udgivelsesdato under dette års Tokyo Game Show

Capcom har officielt bekræftet udgivelsesdatoen for ‘Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy’ under dette års Tokyo Game Show. Trilogien er planlagt til udgivelse d. 25. januar og vil være tilgængelig på Xbox, Playstation, Switch og PC. 

En trailer fulgte selvfølgelig med annonceringen, og kan ses herunder: 

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy – Release Date Trailer

Trilogien samler de tre klassiske titler: ‘Apollo Justice: Ace Attorney,’ ‘Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies,’ og ‘Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice.’ Så der bliver bestemt ikke mangel på forvirrende gerningssteder og snedige juridiske dueller når retssalsdramaet får et ansigtsløft i HD og 16:9 billedformat. 

Trilogien introducerer en opdateret UI designet til at passe til moderne skærmstørrelser. Dette kommer sammen med forbedrede menu- og systemfunktioner, samt flottere animationer, som er blevet lader til at have fået et par ekstra frames i sekundet indebords for en mere flydende spiloplevelse. 

Og når vi snakker om animation, så er der blevet tilføjet en ekstra hyggelig game-mode kaldet Animation Studio. Her får spillerne mulighed for at sammensætte handlinger, gestuser og ikoniske stemmelinjer fra fan-favoritkarakterer som Apollo Justice, Phoenix Wright og Athena Cykes. Spillere kan derefter parre disse med spillets baggrunde og musikspor for at skabe deres egne scener. 

Af andre nye funktioner finder vi Orchestra Hall-funktionen, som tilbyder i alt 175 musikspor. Nyd baggrundsmusik fra hver titel i samlingen, imens Animerede chibi-karakterer vil spille med til musikken, så nuttetheden holdes intakt. Dertil vil der også være et art galleri. som giver et blik bag kulisserne med en samling af over 400 billeder, illustrationer og baggrunde. 

Trilogien vil inkludere al tidligere udgivet betalt DLC, såsom kostumepakker og særlige episoder, uden ekstra omkostninger. Dette gør det til den mest omfattende samling af Ace Attorney-serien til dato. 

‘Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy’ lover at blive den ultimative samling for fans af spilserien. Med sine forbedrede funktioner, fornuftige bonusindhold og forbedringer i brugervenlighed er er der virkelig noget at glæde sig til når den udgives d. 25. januar 2024. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming