5 gange så mange spillere som sin forgænger

Lord of the Fallen er netop udkommet og giver sin forgænger baghjul allerede fra start af.

Selvom de to spil med 9 år imellem deler samme navn, så er deres spillertal langt fra det samme ved udgivelsen. For hvis man kigger på Lords of the Fallens tal fra i fredags af og over weekenden, da spillet udkom, og sammenligner dem med forgængeren tal, så er de altså en hel del bedre. Det er selvfølgelig kun et udtryk på Steam, men mon ikke tallene reflekterer tendensen på andre platforme ligeledes?

Da forgængeren Lords of the Fallen udkom i 2014 lød tallene på 8.024 da spillet peakede på Steam. 2023 versionen har et peak på 43.075, altså mere end 5 gange så mange spillere end sin forgænger.

Data fra SteamDB (gennem PCGamesN)

Selvom Lords of the Fallen 2023 langt fra er perfekt, så har spillet fået nogle flotte anmeldelser rundt omkring, samt en del større marketing kampagne omkring sig, hvilket nok er grunden til at tallene er så meget større end forgængeren.

Data fra SteamDB (gennem PCGamesN)

Vi her på Pixel.tv synes også, at spillet er sjovt, og især I co-op, som vi kommer til at spille LIVE på onsdag d. 18. Så husk at se med på vores Twitch mellem 13.00-16.00 eller 21.00-00.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming