18 Minutters skræmmende ‘Little Nightmares III’ co-op gameplay 

Endelig får vi lov at gå i dybden med den nye online co-op funktion i det tredje kapitel af ‘Little Nightmares’. 

Bandai Namco Entertainment har frigivet en urovækkende 18-minutter lang co-op gameplay video fra det kommende spil ‘Little Nightmares III’, som fortsætter stilen fra den urovækkende franchise, ‘Little Nightmares’. Videoen byder på et skræmmende glimt ind i den fantasifulde og mareridtsagtige verden af “The Nowhere”, som vi kan se frem til i 2024. 

I ‘Little Nightmares III’ kommer vi til at følge den hjerteskærende rejse, hvor de to venner, Low og Alone, stræber efter at undslippe “The Nowhere”. Deres eventyr vil føre dem gennem “Spiral”, en række foruroligende og farlige riger, hvor de skal overvinde et væld af hårrejsende trusler, og mindeværdige væsner som f.eks. den ret så hæslige Monster Baby. Udviklerne Supermassive Games  lover at opretholde den unikke og uhyggelige atmosfære samt det udfordrende gameplay, som serien er kendt for. 

Se den 18 minutter lange gameplay-video fra ‘Little Nightmares III’s nye online co-op funktion:

Little Nightmares III – The Necropolis: 2-Player Co-op Gameplay | Bandai Namco

Den nyudgivne gameplay-video giver det første indblik ind i franchisens nye online co-op gameplay, en funktion der gør det muligt at opleve den urovækkende verden med hjælp fra en makker. Denne tilføjelse markerer en betydelig udvikling for serien, men desværre bliver det uden lokal multiplayer i denne omgang. Det vil være muligt at overtage rollerne som enten Low eller Alone, og hvis du ikke har en kammerat at spille med, vil der også være mulighed for at spille solo, med AI-kontrol over den anden karakter. 

De 18 minutters optagelser finder sted i “The Necropolis”, en særlig by rejst fra ørkensandet og drevet af voldsomme vinde. Engang var dette sted beboet af Dwellers, men er nu en spøgelsesby fyldt med farer, som Low og Alone skal navigere gennem sammen. Co-op gameplayet viser især sine tænder, når duoen skal samarbejde  for at overleve, og lader altså ikke til at skuffe på den front. 

Foruden det kommende spil, har Bandai Namco også udgivet en 6-episoders podcast-serie med titlen ‘The Sounds of Nightmares’. Denne serie udforsker en original historie, der kredser omkring en ung pige ved navn Noone, der kæmper med voldsomme mareridt under pleje af en læge ved navn Otto. Fortællingen udfolder sig over forskellige terapautiske sessioner, og afslører en skæbnebestemt kollision mellem Otto’s fortid og kilden til Noone’s mareridt. 

Der er endnu ingen udgivelsesdato for ‘Little Nightmares III’, men vi loves at få fingrene i spillet engang i 2024. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Gaming