Ugens Film | The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Oplev spændingen i ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ – en episk prequel til The Hunger Games-universet!

TITEL: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes
PREMIERE: 16. november
FILMSELSKAB: Nordisk Film Distribution
INSTRUKTØR: Francis Lawrence

I filmen følger vi den unge Coriolanus Snow, det sidste håb for sin stolte familie, der er i ruiner efter krigen. For at redde sit liv og sin families ære bliver Snow modvilligt mentor for Lucy Gray Baird fra det fattige Distrikt 12.

Da Lucy charme fanger Panems publikum, ser Snow pludselig en chance for at ændre deres skæbner. I en kamp mellem det gode og det onde forenes de to for at vende oddsen til deres fordel. ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ udforsker karakteren Præsident Snow som vi kender ham fra Hunger Games-filmene og hans fortid i en dybdegående fortælling om skæbne, kærlighed og valg – gå ikke glip af dette unikke kapitel i Hunger Games-sagaen!

Film er en filmatisering af Suzanne Collins’ bog af samme navn, og har blandt andet Rachel Zegler, Tom Blyth og Peter Dinklage på rollelisten. ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ er ude i biograferne d. 16 november og bliver distribueret af Nordisk Film Distribution.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier