Ugens Film | Killers of the Flower Moon

Martin Scorsese, Robert De Niro og Leonardo DiCaprio! Sikke en cocktail! Killers of the Flower Moon er Ugens Film!

TITEL: Killers of the Flower Moon
PREMIERE: 19. oktober
FILMSELSKAB: UIP
INSTRUKTØR: Martin Scorsese

“I begyndelsen af det 20. århundrede bragte olie en formue til Osage Nation, der pludselig blev nogle af de rigeste mennesker i verden. Velstanden for disse indfødte amerikanere tiltrak straks de hvide, der manipulerede, afpressede og stjal så mange Osage-penge, som de kunne, før de tyede til mord.” Sådan lyder præmissen til Martin Scorseses’ ‘Killers of the Flower Moon’. 

Filmen udspiller sig i 1920’erne og kredser om Osage-folket i USA, hvor adskillige medlemmer bliver dræbt under mystiske omstændigheder, efter at de er blevet velhavende takket være den olie, der blev opdaget under deres reservat.

Disse begivenheder udløser en omfattende FBI-efterforskning, hvor J. Edgar Hoover spiller en central rolle i dette intense historiske drama.

Denne “Western” film er instrueret af Martin Scorsese, og manuskriptet er blevet udarbejdet af Eric Roth og Scorsese selv, baseret på David Granns bestseller af samme navn.

I de ledende roller ser vi skuespillerne Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone og Robert De Niro.

De Niro har tidligere medvirket i flere af Scorseses ikoniske film, herunder Taxi Driver, Raging Bull og Goodfellas. DiCaprio har ligeledes samarbejdet med den mesterlige instruktør på projekter som Shutter Island, The Wolf of Wall Street og The Aviator.

Så skynd jer i biograferne d. 19 oktober for at se en af årets uden tvivl bedste film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier