Ugens Film | Den Grænseløse

Mørck, Assad og Rose er tilbage fra Afdeling Q i Den Grænseløse!

Den nyeste film i Afdeling Q-serien, ‘Den Grænseløse’, markerer det andet afsnit efter ‘Marco effekten’. Ulrich Thomsen genoptager sin rolle som Carl Mørck, og Afshin Firouzi debuterer som Mørcks assistent Assad.

I denne film følger vi Rose, som rejser til Bornholm for en afskedsfest for en af Carl Mørcks gamle venner og tidligere kolleger i politiet, en begivenhed der tragisk ender med selvmord. Denne hændelse udløser en dybdegående udforskning af Roses forstyrrende fortid.

På Bornholm bliver Carl Mørck, der netop har forlovet sig, Assad og Rose viklet ind i en gammel, kold sag om mordet på en ung pige. Efterhånden som sagen viser sig at have forbindelser til den lokale politistation og en kult, der tilbeder solen, bliver Carl Mørck nødt til at engagere sig dybt i opklaringen, hvilket bringer hans eget liv i fare.

Filmens grundlag er den sjette bog i Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-serie. Denne gang er det Ole Christian Madsen (kendt fra ‘Flammen & Citronen’), der instruerer, med et manuskript af Jakob Weis (‘Den tid på året’), som danner et nyt dynamisk duo bag kameraet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier