‘The Legend of Zelda’ filmatiseringen er en realitet! 

‘The Legend of Zelda’ sætter kurs mod det store lærred med Nintendo og instruktøren bag ‘Maze Runner’, Wes Ball, bag roret.

Nintendo bringer en fantastisk nyhed, i form af at den ikoniske spilserie ‘The Legend of Zelda’ er klar til at overgå fra interaktiv underholdning til det store lærred. I samarbejde med “Maze Runner”-instruktør Wes Ball lover filmatiseringen at bringe den elskede verden, Hyrule, og dens legendariske helt, Link, til live-action formatet. 

Projektet er et partnerskab mellem Nintendo og Arad Productions, med Avi Arad, kendt for sit arbejde på både live-action ‘Spider-Man’-film og den Oscar-vindende ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, ved produktionsroret. Samarbejdet må siges at være et betydeligt skridt for Nintendo, som historisk har været enormt forsigtige med at licensere sine franchises til filmprojekter efter den ret så katastrofale lancering af “Super Mario Bros.”-filmen tilbage i 90’erne. Det er der heldigvis lavet om på med dette års animerede ‘The Super Mario Bros. Movie’, som med spillenes skaber, Shigeru Miyamoto, som producer, formåede at skabe en af de højest indtjenende film i 2023. Denne gang påtager Miyamoto sig atter producerrollen, da han også er hjenen bag ‘The Legend of Zelda’, og hvis det ikke er lovende, så ved vi ikke hvad?

Annonceringen skete via Nintendos X-profil, hvor Miyamoto greb tasterne og gjorde os bekendt med, at han i mange år har arbejdet på en filmatisering af ‘Zelda’ i tæt samarbejde med Avi Arad, og forsikrer at han selv vil være dybt involveret i produktionen. 

Se hele X-beskeden herunder: 

Sony Pictures Entertainment, vil stå for filmens globale distribution, hvilket må siges at være et overraskende samarbejde mellem to af spilindustriens førende virksomheder. Dertil er filmen sat til at begynde produktionen uden en specifik udgivelsesdato, men som Miyamoto skriver “vil det tage tid inden filmen er færdig, men at han håber vi glæder os til at se den”. 

Uha, ja! – Det kan du tro vi gør! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler

Film og serier